Jäklar otur…

Och så vände turen igen… Ända sedan EM i Maj, (2 månader sedan) har min träning inte varit ”normal” en enda vecka… Med undantag från nåt enstaka bra pass så har träningen varit skit rent ut sagt… Kommit saker ivägen hela tiden som sjukdom första 4-5 veckorna efter EM, blandat med skador o nu skadade jag mig på semestern… Så jäklar frustrerande för min semester skulle vara ett mini bootcamp med mycket träning… Men så blir nu inte fallet…:(

Jag o Björn var på ett ”vattenland” på Mallorca o andra rutschkanan vi åkte skadade jag mig. Slutet var alldeles för grunt så när vi kom ut ur rutschkanan så hamnade 112 kg Björn över min rygg o nacke o vek mig dubbel… Fick ont direkt så det blev bara lugna åk resten av den dagen… O smärtan blev bara värre o tabletter hjälpte knappt… Så där var det färdigtränat ett tag framåt… Kunde knappt vrida på huvudet o kom knappt ur sängen så ont hade jag. Så fort vi var i Sverige gick jag till läkarn o fick tabletter utskrivna o lite övningar att göra. + ingen träning förräns ryggen känns helt ok… Så det där bootcampet e ju bara att glömma… Det jag kunnat göra är promenera o cykla så det gör jag såklart! Det blir bättre dag för dag så jag hoppas vara helt återställd i slutet av veckan!

Idag gick jag min första riktiga PW med ordentligt tempo på 7 veckor och utan smärta i ben eller rygg!!! Wohooo!! Så snart e jag tillbaka!!

Märks hur beroende o hur bra man mår av träningen, för jag mår sjutton inte bra av att vara utan den…

En vecka semester till på hemmaplan återstår, blir att spendera med nära o kära!

image1.JPG

image2.JPG

image3.JPG