SM i Västerås!

För en vecka sedan spenderades helgen i Västerås då jag bla jobbade i Swedish Supplements monter på SM! Mesta tiden på lördagen var jag i montern, hann kika på några BF klasser o såklart minglade runt lite på mässan för att träffa alla vänner o bekanta! En riktig energiboost dessa helger när man träffar alla ”fitness vänner” som man ser alldeles för sällan…

Söndagen coachade jag Angela Juul, en av tjejerna i team DiamondFitness som körde womens physique +163! Backstage e ju roligast att vara, känna lukten av spraytanning, se alla grymma atleter o nästan kunna ta på spänningen i luften… Men häftigast av allt är att få vara med mina atleter o dela deras glädje över att vara i mål!! Jag är ju med dem från början till slut, hjälper till med kosten, poseringen, peppar o pushar, ger smakråd vid val av bikini, smycken, hår, skor, scenframträdande osv osv. Jag vill finnas där som stöd i alla beslut längs vägen o såklart på tävling o efter. Alla timmar de lagt ner för att ta sig till scenen, o nu är det dags att visa upp slutresultatet! Dags att prestera o ha jäkligt kul på scen, det är det ögonblicket som är så häftigt! När det är på riktigt, när de går ut på scenen, stoltheten, känslan o glädjen de förmedlar… Jisses, då är jag stolt o nervös o hoppfull!! Mer nervös när de är på scenen än när jag själv står där… Glädjetårar rann nedför min kind även denna tävling när vänner var magiska på scenen, men framförallt då Angela tog hem sitt SM silver!!! Vilken lycka!!! Jag e nog minst lika lycklig som hon!!! Obeskrivlig känsla….

Summerat var det en riktigt kul SM helg! O går allt som jag vill o jag får vara skadefri så står jag själv där på scenen igen om ett år!!

Stort tack till SKKF o alla inblandade, arrangörer, domare, tävlande, coacher, utställare o besökare som bidrar till en magisk helg!!

image1.JPG
image2.JPG
image3.JPG
image4.JPG
image5.JPG
image6.JPG
image7.JPG