Decembercupen 2015!

Om jag säger riskakor, nutella, o spraytanning så förstår ni att jag varit på tävling igen! Helgen har spenderats i Lund för Coaching av 2 klienter på DecemberCupen! Sara en av mina diamanter, debuterade i Bodyfitness på lördagen o Therese (team Swedish supplements) körde sin sista tävling för iår i Bikinifitness! O de gjorde det med bravur!! De åkte hem med varsitt silver o jag e grymt stolt över deras prestationer! Posering o scenframträdande satt, formen satt, fokuset var där, humöret i topp hela helgen, inte minsta lilla gnäll utan bara massa skoj! Sjutton vilken kul helg det varit!! Och xtra kul när det går så bra för tjejerna när jag vet att de sköter allt till punkt o pricka!!

Linnea Davis (turkos bikini) från Team Diamond Fitness som innan tävlat i BF, testade nu på att debutera i BikiniFitness! Hon skötte sin egen diet denna gång då hon har några tävlingar i ryggen. Linnea var superfin på scen men Tyvärr blev det ingen final, hon kom upp i andra callout vilket betyder att hon förmodligen kom precis utanför final…

Efter en fullspäckad helg blir det några timmar i soffan nu för att ladda inför en intensiv arbetsvecka! Ha en lugn o skön söndag vänner!

Bilder från helgen!

image1.JPG
image2.JPG
image3.JPG
image4.JPG
image5.JPG
image6.JPG
image7.JPG
image8.JPG