BODY Radio – Avsnitt fyrtiosju, 12 september 2011: Fredrik Paulún

Home Forums BODY Radio BODY Radio – Avsnitt fyrtiosju, 12 september 2011: Fredrik Paulún

  • This topic is empty.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #52002
    #126660

    Avsnitt fyrtiosju, 12 september, 74 minuter: Body Radio gästas denna vecka av den gamle BODY-skribenten och kostgurun Fredrik Paulún. Fredrik berättar om hur hans karriär började, sin nära döden-upplevelse i bänkpressen och sin relation till Annika Dahlqvist. Dessutom hinner han ge sin syn på allt från proteinbehov och bulk, till periodisk fasta och mättade fetter.

    Ni som har Android- och iPhone-appen för BODY Radio kan under knappen ”Extras” ladda hem reportaget om Fredrik som gjordes i Dagens Träningsindustri våren 2008 som PDF. Här inledningen på ”Mannen som blev mat”:

    Quote:
    Fredrik Paulún är något så ovanligt som en svensk som inte skäms för den han är. Han sticker ödmjukt, men bestämt, uthakan på ett sätt vi inte är vana att se på våra breddgrader. Han vet hur man kan tjäna pengar på att bygga ett varumärke som ingen kan kopiera. Sitt eget.
    • [https://www.body.se/kategori/radio/ Lyssna på showen online via flashspelaren här] (länk till RSS-flöde, BODY Radio-appen för iOS/Android samt iTunes finns på denna sida)
    • [http://traffic.libsyn.com/bodyradio/body_radio_avsnitt_47.mp3 Ladda hem showen som MP3-fil här]

    [https://www.body.se/kategori/radio/ [img=https://www.body.se/media/radio/fredrik_icon.png]]

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.