BODY Radio – Avsnitt sextiotre, 13 februari 2012: Erik Gunhamn och Patrik Andersson

Home Forums BODY Radio BODY Radio – Avsnitt sextiotre, 13 februari 2012: Erik Gunhamn och Patrik Andersson

  • This topic is empty.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #50953
    #122396

    81 minuter: BODY Radio gästas denna vecka av lyftkranen från Kalmar och Deadlift Jesus – även kända som Erik Gunhamn och Patrik Andersson. Med Sveriges två marklyftskungar på plats snackas det givetvis en del marklyft, men också SM och hur man ska tänka för att maximera sin potential över den aktiva karriären. Ett tungt avsnitt!

    • [https://www.body.se/kategori/radio/ Lyssna på showen online via flashspelaren här] (länk till RSS-flöde, BODY Radio-appen för iOS/Android samt iTunes finns på denna sida)
    • [http://traffic.libsyn.com/bodyradio/body_radio_avsnitt_63.mp3 Ladda hem showen som MP3-fil här]

    [https://www.body.se/kategori/radio/ https://www.body.se/media/radio/marklyft_icon.png%5D

    Ni som har Android- och iOS-appen för BODY Radio (([https://www.body.se/artiklar/nyheter/20111108/body-radio-appen-nu-uppdaterad-for-ios-iphoneipad den senare nyligen uppdaterad] med ett par efterlängtade funktioner såsom stöd för bakgrundsspelning och iPad) får ett PDF-dokument med tips om hur du förbättrar dina marklyft från Mr Andersson. I Patriks artikel – som publicerades i BODY 326 – tar han bland annat upp rörelsen, teknikförbättring, greppet, fotställningen, knäposition, träningen och ger exempel på träningsprogram:

    Quote:
    Patrik Andersson är känd som Deadlift Jesus av en anledning: Han är innehavare av det svenska rekordet i marklyft i klass +120 kilo. Nu delar han med sig av sina bästa tips!

    [https://www.body.se/kategori/radio/ https://www.body.se/media/radio/marklyft_ipad.png%5D

    Edit: Städar upp det som buggat efter importen av gamla forumet.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.