Bli medlem på Body:s forum!
Här i BODYs forum ansvarar medlemmarna själva för vad de skriver. Här gäller inte det utgivaransvar som finns på Body.se. Läs våra regler.
Titel
Registrerad 2006-01-23
Inlägg 158

Tänkte mig en tråd där vi får ge förslag på person vi skulle vilja höra prata i radion. Alla kanske inte går att fixa men man kan ju alltid önska sig.

För att tråden ska ha lite substans så tänkte jag mig att man får ge en motivering till varje person man önskar. Detta borde ge Alex och Andreas något av en grund för vidare research.

Att skriva ut namnet på personen känns ju rätt så relevant och det kan ju vara obehagligt för vissa personer, dessa personer är ju dock tämligen offentliga och det borde gå bra. Är det ändå så att någon inte uppskattar att ha sitt namn här så hoppas jag att en mod kan redigera bort det efter önskemål från personen.


Som brukligt är så börjar trådskaparen, beskriver jag någon orättvist så ser jag gärna att någon rättar mig. Listan är halvt om halvt ordnad efter mina önskemål.

Janpeter Sangborn, om jag inte är helt ute och cyklar så har den kille varit huvuddomare vid fitnessfestivalen vid fler tillfällen än vad jag har varit där överhuvudtaget. Han har varit med i gamet en tid nu och har säkert en hel del att säga om utvecklingen av bodybuilding, vad man ska tänka på när man tävlar och allmänna tankar.

Arne Persson mannen som vet allt om tricepsträning, dips och har även starka åsikter om dagens byggare. Finns mycket att luska i här.

Martin Berkhan denna brutalt ärlig person i väldigt god form som fått en mängd människor att gå över till periodisk fasta.

Kristian "Pepzadept" Sewén är en kille som både vunnit SM i AF samt rm i sl-raw. Till detta kan läggas att han tränar något annorlunda och med en stor glädje.

Kenneth Johansson har säkert en hel del att berätta om SKKFs arbete och strävan efter att bli medlem i riksidrottsförbundet. Möjligtvis att Janpeter kan tala om detta istället.

Någon av deltagarna från Talangjakten, här jag lite svårt att minnas hur det gick för alla men förslagsvis tar man någon som vann då detta är extra kul att höra om. Personen i fråga har säkert en hel del att berätta om hela resan och vad dom gjort efteråt.

Min bristande kunskap om stora kvinnliga byggare till trots så skulle jag ändå vilja höra mer från en sådan. Body vet säkert om några som var med i tidningen under nittiotalet.

Samir Troudi är, i mina ögon, en av de mer lovande för att bli riktigt bra i det här landet. Han har även vunnit en hel del, är stark som fan och minns jag inte fel så kör han lite konstiga saker på sin diet.


Sen har jag några bubblare, det vill säga personer som inte har sådan stor status än men ändå är intressanta.

King Grub är en mytomspunnen person med enormt kunnande inom kost. Var tjock som lite och jag har fått uppfattningen av att han är lite smånördig, han riktade sin nördighet mot träning och håller nu sig i ständigt bra form och levererar forskningsrapport på forskningsrapport. Vem är mannen bakom nicket?

Ali Komai vinnaren i juniorklassen på Luciapokalen 09, siktar nu mot SM. En väldigt harmonisk fysik och sympatisk person. Här kan man dock tänka sig att man tar någon annan up-and-coming person.


Det var mina önskemål det, blev fler än jag trodde men det ger förhoppningsvis utdelning.


Sen vill jag vara lite kritiskt till programmet och säga att ni bör dra ner styrkan på Andreas då hans röst är något högre och därför sticker ut lite under programmet. Fortsätt att göra ett roligt och intressant program!

RikardJansson
Titel
Registrerad 2010-06-23
Inlägg 706

Med tanke på att det är en podcast, och det är främst vi på forumet som lyssnar (?) så vill jag mest höra lite småtjöt mellan moderatorer osv, t.ex. Herr Marcus, King, Eddie, osv ^^ Mest för att få en insyn hos de personer som faktiskt styr stället där en del av oss spenderar större delen av sin fritid :D

nible
Titel
Registrerad 2008-03-13
Inlägg 4 267

Martin Berkhan - Tankarna bakom hans träningsfilosofi samt en liten snabb genomgång av ett bra grundläggande kost- och träningsschema.

Joakim Bartoll - Som ovan.

Arne Persson - Tips om hur man bygger brutala armar med gristunga vikter (helst lite tips på bicepsträning också).

King Grub - Kan vara en intervju om vad som helst. Så länge jag får sätta en röst på detta nick så jag vet att han existerar på riktigt så är jag nöjd.

Samir Troudi - Ingen aning om hur mycket kunskaper han har inom träning och kost, men en sak är säker; han har en otroligt tilltalande fysik och är stark som ett djur.

Titel
Registrerad 2006-05-22
Inlägg 1 985

Erling Wahlgren!

Titel
Registrerad 2005-09-12
Inlägg 12 622

Mycket bra initiativ! Och dessutom många bra förslag – keep em coming:)

Som jag sa här i någon tidigare tråd blir tajmingen lite avgörande för vissa namn – typ som att vi har kört två AF-avsnitt nu inför SM, och nu tänkte köra några avsnitt med inriktning mot SM i byggning. Tro med andra ord inte att vi har glömt bort förslagen bara för att de inte dyker upp inom de närmaste veckorna:)

Ted
Ted
Titel
Registrerad 2006-08-25
Inlägg 115

Johan Malm: Helt klart en kille som har mycket att säga kring sin träning och tävlande. Både hög moral när det gäller träning och jobb. Trots att det inte räckt hela vägen till toppen på prispall så vet han vad det innebär att tävla år efter år och har aldrig (vad jag vet) haft uppehåll från gymmet. Sen är han väldigt trevlig och gör garanterat bra radio. :D :up:

Titel
Registrerad 2005-11-19
Inlägg 981

Klaudia Larsson, Marika Johansson eller någon annan kvinnlig byggare.

Titel
Registrerad 2005-10-05
Inlägg 3 877

Några som tävlar nu på hösten - Pre-SM-day. Och gurus som gör lite predictions både om SM, NM och Olympia etc.

Ted
Ted
Titel
Registrerad 2006-08-25
Inlägg 115

nicke skrev:
Klaudia Larsson, Marika Johansson eller någon annan kvinnlig byggare.+1

Pauline Nordin

stenis
Titel
Registrerad 2006-02-26
Inlägg 729

Mats Kardell är nog den byggaren som jag är mest nyfiken på att lyssna till. Få höra vad han har att säga, vet att han har en ordentlig historia att berätta som han idag delar med sig utav på föreläsningar m.m.

Titel
Registrerad 2005-09-12
Inlägg 12 622

Återigen väldigt bra förslag:)

Nu den närmsta tiden gissar jag som sagt att vi kommer vara inne lite på Annes spår, dvs fokusera på SM/Mr O osv. Men vi kommer garanterat att få anledning att ha med många av de gäster ni nämner här efter det:)

Titel
Registrerad 2008-06-23
Inlägg 564

Martin kjellström? Vore bara kul att få höra lite kring hans träning och från han själv:)

rickyk
Titel
Registrerad 2009-10-31
Inlägg 53

håller med stenis, Mats Kardell , en av sveriges främsta byggare som vart med om både framgångar och motgångar som jag vet har väldigt många historier från sin storhetstid

Titel
Registrerad 2009-10-19
Inlägg 105

King grub är jag mycket nyfiken på ! även arne, mats kardell kanske martin kjällström om han har lusten efter allt skriveri ?

Gettodachoppa
Titel
Registrerad 2009-01-22
Inlägg 4 899

rickyk skrev:
håller med stenis, Mats Kardell , en av sveriges främsta byggare som vart med om både framgångar och motgångar som jag vet har väldigt många historier från sin storhetstid


Också inne på samma linje. Vet faktiskt inte så mycket om honom, vilket skulle göra en radiosändning än mer intressant.

Titel
Registrerad 2009-04-23
Inlägg 100

Samir troudi sveriges blivande sstjärna i hope! skön snubbe vore kul o höra han i en intervju.

Titel
Registrerad 2010-03-24
Inlägg 217

Rune andersson: Grundaren till sveriges starkaste man. Även fått legender som jon páll sigmarsson att börja tävla. Det han inte vet om strongman är inte värt att veta

Titel
Registrerad 2010-03-24
Inlägg 217

Kan även tillägga att han har WR i bänkpress. har för mig han gjorde 2024 reps på 25 kilo under 1 1/2 timme

mbranzen
Titel
Registrerad 2005-09-12
Inlägg 17 649

StrongmanBlomster skrev:
Kan även tillägga att han har WR i bänkpress. har för mig han gjorde 2024 reps på 25 kilo under 1 1/2 timme


Mer om Rune:

Citat:
Tog körkort när jag var 18 år, köpte en mc av märke Ariel 350cc, årsmodell 1956. Bytte sedan till en Ariel 650cc, den hade jag fram till 1965 då den såldes och en riktig skivstång från Eleiko inköptes.

Nu blev mitt mål att klara att lyfta 100 kg över huvudet och sedan satsa på att bli DM-mästare. Detta lyckades jag med till år 1966 då jag blev DM-mästare i tungvikt för Bohuslän-Dals förbund.

Satsade sedan mest på styrketräning då träningslokalen hade för låg takhöjd för att bedriva tyngdlyftning. Har som bäst klarat 140 kg i bänkpress, detta vid en kroppsvikt på 85 kg.

Träningen blev med åren lite sporadisk då arbete och familj tog sitt, men intresset fanns kvar. Bosatte mig i Vänersborg där jag var kassör i klubben och började arrangera tävlingar. De första tävlingar jag höll i var styrkelyft, men det blev bodybuilding från år 1979 till 1995. Under denna tid satt jag med i Bodybuilding-förbundets styrelse, var mestadels kassör och den som främst höll i tävlingarna. Hann med 46 sådana, de största var VM 1985 och Mr. Olympia 1987, det tog mig 5 år med dessa 2 tävlingar då jag helt höll i all biljettförsäljning mm.

Under tiden jag höll på med alla bodybuildingtävlingar så kunde jag inte vara utan styrketävlingarna, så då planerade och genomförde jag bl.a. tävlingarna Viking 81,82 och 1983 Nordens Starkaste Man, det var Nordens första strongmantävlingr.

Har tränat ganska bra under en del tider vissa år. Satte ett Guinness rekord i bänkpress 1987, då jag under 1 timmas tid pressade 25,4 kg 2017 gånger.


Bild

Titel
Registrerad 2010-03-24
Inlägg 217

Rune Andersson är och kommer för alltid att förbli en av de största inom Strongman i världen

Titel
Registrerad 2005-10-06
Inlägg 161

Gabriel Oyemade (stavning?), Roger Hallström, Lennart Brandt o alla andra liknande gamla profiler.. :emo-thumb

Titel
Registrerad 2005-09-12
Inlägg 12 622

Återigen väldigt bra förslag från alla håll:)

Jag kan avslöja att ett av förslagen redan är inspelat och klart, och om jag för ovanlighetens skull är en lite produktiv kille borde vi få höra det programmet imorgon eller något i den stilen:emo-thumb

Titel
Registrerad 2006-05-17
Inlägg 145

stenis skrev:
Mats Kardell är nog den byggaren som jag är mest nyfiken på att lyssna till. Få höra vad han har att säga, vet att han har en ordentlig historia att berätta som han idag delar med sig utav på föreläsningar m.m.


Håller med!!

Titel
Registrerad 2006-05-17
Inlägg 145

Yvonne Rosell, Big James, Andreas Cahling eller Monica Riscoll.
Framförallt fler tjejer.

Titel
Registrerad 2005-11-19
Inlägg 981

Andreas Guiance skrev:
Återigen väldigt bra förslag från alla håll:)

Jag kan avslöja att ett av förslagen redan är inspelat och klart, och om jag för ovanlighetens skull är en lite produktiv kille borde vi få höra det programmet imorgon eller något i den stilen:emo-thumb


Men för bövlen, är det klart får du ju lägga upp det genast :)

Titel
Registrerad 2005-09-12
Inlägg 12 622

nicke skrev:
Men för bövlen, är det klart får du ju lägga upp det genast :)


Hehe det är inspelat, men sedan måste man redigera det lite osv. Och slutligen måste det publiceras och blabla. Inspelningen är det som tar kortast tid;)

Maria Eriksson
Titel
Registrerad 2005-10-23
Inlägg 241

ljungbem skrev:
yvonne rosell, big james, andreas cahling eller monica riscoll.
framförallt fler tjejer.
:up:

Titel
Registrerad 2005-09-12
Inlägg 12 622

ljungbem skrev:

Framförallt fler tjejer.


Eftersom facit just nu är 0 tjejer säger det väl inte så mycket egentligen om jag säger att det kommer att bli fler i framtiden:D Men det kommer det att bli iaf – no worries!

Jorgen
Titel
Registrerad 2005-10-05
Inlägg 7 793

Maria Eriksson skrev:
[/u]:up:


Varför inte Maria Eriksson?

Jag skulle faktiskt vilja höra Janne Malmkvist, Ove Rytter och Alex Danielsson (jaja, jag vet, han är med i varje avsnitt, men inte på det sättet).

Titel
Registrerad 2005-11-19
Inlägg 981

Andreas Guiance skrev:
Hehe det är inspelat, men sedan måste man redigera det lite osv. Och slutligen måste det publiceras och blabla. Inspelningen är det som tar kortast tid;)


Ja det är sant, bara jag som är ivrig att lyssna på eran podcast :up:

Online just nu
Offline

Du är inte inloggad. Logga in för att få tillgång till fler funktioner.


Forumet modereras av Body Crew.
Har du synpunkter på modereringen, var vänlig kontakta oss.

Anmäl inlägg och trådar som bryter mot forumets regler.

Alla kan läsa det här forumet.
Inloggade användare kan skriva i det här forumet.

Just nu är 0 medlemmar online. 0 foruminlägg har postats idag.Det finns många tunga skäl att prenumerera

BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.

Varje månad i BODY

 • De bästa styrketräningstipsen
 • Nyheter från hela världen
 • Forskning om träning och kost
 • Frågor & svar
 • Tävlingar
 • Personporträtt med de som har lyckats
 • Kostråden för mer muskler och mindre fett
 • Skvaller från fitness- och bodybuildingvärlden
 • BODY nr 1 2018

 • BODY 401, december 2017

 • BODY Mat, Nummer 1

 • BODY 400, november 2017

 • BODY 399, oktober 2017

 • BODY 398, september 2017

 • BODY 397, augusti 2017