Bli medlem på Body:s forum!
Här i BODYs forum ansvarar medlemmarna själva för vad de skriver. Här gäller inte det utgivaransvar som finns på Body.se. Läs våra regler.
Raderad
Titel
Registrerad 2018-10-19
Inlägg 0

Det finns en Svensk Shop som har nootropics till bra priser.
Schizandrol A
Vinpocetine
Pramiracetam
Phenylpiracetam
Phenibut
Noopept
Melatonin
L-Dopa
Guarana
Citicoline sodium
Cat's Claw extract
1,3-dimethylbutylamine (DMBA
Acetyl-L-Carnitine
5-HTP
Alpha Brain – Complete Nootropic
Caffeine + L-Theanine

www.alphabrain.eu
Bra priser, snabba leveranser och nootropics produkter av hög kvalite.
Shoppen är svensk och det tar endast 1-2 dagar att få sin beställning.

Raderad
Titel
Registrerad 2018-10-19
Inlägg 0

erik22 skrev:
Det finns en Svensk Shop som har nootropics till bra priser.
Schizandrol A
Vinpocetine
Pramiracetam
Phenylpiracetam
Phenibut
Noopept
Melatonin
L-Dopa
Guarana
Citicoline sodium
Cat's Claw extract
1,3-dimethylbutylamine (DMBA
Acetyl-L-Carnitine
5-HTP
Alpha Brain – Complete Nootropic
Caffeine + L-Theanine

www.alphabrain.eu
Bra priser, snabba leveranser och nootropics produkter av hög kvalite.
Shoppen är svensk och det tar endast 1-2 dagar att få sin beställning.


Läste en Kur-rapport på fb om era produkter som jag tänkte posta här för eventuellt intresserade:
Tänkte att ta en update. Det är första gången som jag testar Nootropics, så jag har ingen direkt erfarenhet kring detta.

Detta är min dagsdos av "Alpha Brain" som jag tar 1 ggr om dagen, vid morgonen/förmiddag på tom mage:
Noopept: 10 mg
Vitamin B6: 10 mg
Caffeine: 100 mg
L-Theanine: 150 mg
L-Dopa: 200 mg
CDP Choline: 200 mg
Acetyl-L-Carnitine: 800 mg

Jag har tagit detta nu i nästan två veckor. Dock så har jag inte tagit det varje dag, utan ibland varannan dag, men nu har jag börjat med att ha det som rutin att ta det varje dag ändå oavsett jag ska studera eller inte, så jag kommer att ha ett regelbundet bruk.

De första två dagarna jag började med detta så kände jag genast en stor skillnad direkt efter jag hade tagit dosen. Redan en kvart efter att jag hade tagit den första dosen så kände jag ett mycket ökat fokus och motivationen var stor som aldrig förr! Koffeineffekten kändes efter ett tag, men det var inte den där "speedade kicken" som när man dricker starkt eller mycket kaffe eftersom L-theaninet tog bort den eggen. Jag som dricker mycket grönt té sedan tidigare samt har druckit kaffe innan vet exakt av erfarenhet hur det känns när man jämför dessa två. Så, jag kunde konstatera direkt att även om jag hade tagit koffein så hade den inte samma direkta "slagkraft" vilket jag tycker är jobbigt... detta var tack vare att jag tog L-theanin samtidigt. Det gjorde att jag fick ett mer "jämnt och lugnt" rus, alltså att jag fick de positiva effekterna av koffeinet men utan att bli "speedad", ungefär som när man dricker starkt grönt té.

Det kändes precis som att "hjärndimman" försvann, huvudet blev helt klart och nya dörrar öppnade sig för mig. Jag kände att jag kunde göra vad jag ville göra helhjärtat utan att jag begränsade mig själv genom att bli distraherad i tankarna. Normalt sätt så när jag ska göra något så brukar jag alltid distrahera mig själv eller komma på andra tankar, t ex. när jag sitter vid datorn och ska plugga/läsa något så kanske jag får för mig att klicka in på facebook snabbt eller andra sidor efter en kort stund även om jag vet att inget nytt har hänt. Men, denna gången så fick jag inte dessa impulser utan jag kunde istället lägga allt fokus på det jag ville göra. Även nu när jag skriver detta så har jag märkt att jag kan hålla allt fokus på att skriva detta utan att få några impulser av att kolla på mobilen, titta på facebook snabbt eller liknande. Jag kan hålla mitt fokus på en sak i taget, vad jag väljer att hålla fokus på och detta är något som jag verkligen gillar!

Dock så är det viktigt att påpeka att denna omedelbara effekt kan också ha varit en placebo effekt eftersom jag har ingen erfarenhet av Nootropics tidigare samt att jag var väldigt peppad innan jag började med detta och hade föreställt mig att när jag tog dessa kapslar så skulle jag verkligen förändras direkt... Så jag hade föreställningar innan kring hur det kunde vara. Detta kan ju som sagt ha påverkat mig genom placebo. Men skit i det, för om man får effekt så får man ju effekt! Det är ju det som räknas.

Efter de två första dagarna, som var helt fantastiska, så kände jag inte exakt samma "direkta" effekt efter att jag hade tagit min dos. Kanske mina depåer i hjärnan hade fyllts upp eller så började jag att vänja mig vid det så att jag inte kände samma känsla. Men, jag tog inte det varje dag heller, så kanske det kan ha påverkat det.

Dock så när jag tänker efter nu i efterhand, om jag jämför med tidigare i mitt normala liv, så har jag aldrig varit så här högt motiverad och produktiv. Det är fortfarande betydligt annorlunda jämfört med innan, så även om jag inte märker av något direkt "rus" ibland så kan jag ändå säga att jag är annorlunda jämfört med normalt. När jag tänker efter så har mina dagar varit bäst när jag har tagit dosen.

Kortsiktiga positiva effekter jag har känt av när jag tagit dosen har varit:
Ökat fokus, ökad produktivitet, lättare att hålla uppmärksamhet på en sak i taget, även en glad känsla.

Långsiktiga positiva effekter (rent allmänt):
Mycket ökad motivation, ökad produktivitet, en "lycklig" känsla om dagarna... jag har haft ett leende på läpparna jättemycket och har känt mig gladare rent allmänt.

Dock så har jag även märkt negativa effekter främst långsiktigt (rent allmänt):
Jag har mycket lättare att bli irriterad och aggressiv när jag påverkas av något! När något händer, t ex när jag blir stressad, tappar något på golvet eller någon liknande sak som gör mig irriterad händer, så blir jag mycket mer irriterad än vanligt och jag kan bli aggressiv! När jag ser på nyheterna och blir upprörd över något, t ex. allt snack om hur synd det är om alla lyxsökande flyktingar osv när de samtidigt förstör och gör upplopp i vårt land, färdas genom alla fredliga länder i EU bara för att de ska få bidrag här och leva lyx när de samtidigt säger på TV att de "är desperata och bara flyr ifrån krig, de vill bara ha mat och vatten samt husrum"... Men kan ändå stå med märkeskläder och nya iPhones i handen och en massa krav, ja, då kan jag bli väldigt irriterad/aggressiv och skrika ut t ex" De kan dra åt helvete hela högen, jag hade inte brytt mig om hela packet hade dött... Dessa jävla parasiter tillför inget till mänsklighetens utveckling, vilka fega jävla kräk och landsförrädare till män som inte stannar och krigar för sitt land"... och liknande

Men efter jag har fått dessa "utbrott" så kan jag ändå känslomässigt återgå snabbt till en lycklig känsla och kärlek för de jag bryr mig om. Dock så har jag märkt att jag ibland har svårt att tänka "på djupet" i några timmar efter jag har tagit min dos, alltså när jag förmodligen är påverkad... Matematik känns mycket svårare att lösa har jag märkt!

Jag har även haft en försämrad syn på sistone, men detta behöver ej vara helt pga. att jag tar detta, utan det kan även bero på att jag använder datorn väldigt mycket om dagarna.

Dessutom så har jag ibland väldigt svårt för att "hitta ord"... T ex. när jag ska översätta ifrån engelska till svenska... "Vad fan heter det nu igen på svenska?" etc. Men jag känner ändå att jag kan hålla en hög nivå på mina konversation när jag är social.

Det är viktigt att påpeka att jag har haft en mycket dålig kost och sömn den senaste månaden, vilket inte har med detta att göra utan det började redan innan jag skulle testa detta... Så både dålig kosthållning och sömn (oregelbundna tider, vänt på dygnet, etc.) kan ha påverkat stort på de negativa effekterna jag skriver om här. Jag har dock börjat att ta tag i mig själv (fått motivationen efter jag har tagit detta kanske?), att förändra mitt liv och det känns verkligen som jag har kommit in på en bättre bana.

Jag fortsätter att uppdatera senare. Jag är mycket intresserad och ser fram emot att utvärdera de långsiktiga eller ackumulativa effekterna, ifall dessa finns utöver de kortsiktiga. Jag har hört att den verkliga effekten av Noopept kommer efter nästan en månads tid, så om jag håller detta regelbundet nu så hoppas jag på att få se denna effekt.

Min dos av Noopept är endast 10mg per dag, ibland har jag tänkt på att kanske man kunde öka min dagsdos... Men än så länge fortsätter jag med detta och ifall det skulle bli aktuellt att ändra detta kanske jag gör det senare.

Online just nu
Offline

Du är inte inloggad. Logga in för att få tillgång till fler funktioner.


Forumet modereras av Body Crew.
Har du synpunkter på modereringen, var vänlig kontakta oss.

Anmäl inlägg och trådar som bryter mot forumets regler.

Alla kan läsa det här forumet.
Inloggade användare kan skriva i det här forumet.

Just nu är 1 medlemmar online. 0 foruminlägg har postats idag.Det finns många tunga skäl att prenumerera

BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.

Varje månad i BODY

 • De bästa styrketräningstipsen
 • Nyheter från hela världen
 • Forskning om träning och kost
 • Frågor & svar
 • Tävlingar
 • Personporträtt med de som har lyckats
 • Kostråden för mer muskler och mindre fett
 • Skvaller från fitness- och bodybuildingvärlden

 • BODY 404, augusti

 • BODY 403, maj 2018

 • BODY nr 1 2018

 • BODY 401, december 2017

 • BODY Mat, Nummer 1

 • BODY 400, november 2017

 • BODY 399, oktober 2017