Vilket biffprotein??

Home Forums Kosttillskott Vilket biffprotein??

  • This topic is empty.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #106157
    #1082585

    Tjena,
    Har tagit dalblads whey några månader men får mycket finnar av det så jag slutade förra månaden och blev mycket renare i hyn. Jag tänkte testa en burk med biffprotein men vet inte vilket jag ska köpa. Har ni något ni rekommenderar??
    //Anton

    #1082708

    Musclemeds Carnivor är ett grymt bra biffprotein värt att testa. Så här skriver http://www.Alltomkosttillskott.se
    Musclemeds Carnivor innehåller protein från nötkött med högre aminosyrenivåer än många andra proteinkällor som används i kosttillskott, inklusive: vassle, soja, mjölk och ägg. Carnivor biffproteinisolat är 350% mer koncentrerad med anabola aminosyror än en ryggbiff och det innehåller inget fett eller kolesterol.

    #1082765

    Hej jag köpte denna från Self med fräck äpplemak. Väldigt trevlig protien. Köpte denna http://www.energikungen.se/beef-protein-green-apple-750g-p-580-c-161.aspx

    Såg att den låg på ett lägre pris nu under mellandagsrean än när jag köpte dock, men kanske köper annanas smaken och testar den eftersom de har sänkt priser nu under mellandagarna.
    :up:

    #1083814

    [http://www.samedaysupplements.com/raptor-hp-beef-protein-chocolate-3lb-by-ast.html AST Raptor HP] Är en stor biffiprotein.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.