Någon som testat ”Flygande Starke Jakob”? [Body 02-2010]

Home Forums Matlagning och Recept Någon som testat ”Flygande Starke Jakob”? [Body 02-2010]

  • This topic is empty.
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #50858
    #122018

    Såg detta receptet i månadens Body och fy tusan, det verkar riktigt gott! Skall prova det senare i veckan men är det någon här som redan har ätit det?

    #122019

    nej men jag gjorde pajen med fetaost/kyckling/oliver….. Riktig god!!

    #122020

    Har ett liknande recept i min blogg – supergott! :P

    [http://lissfit.com/2009/08/07/en-slimmad-flygande-jakob/]

    [img=http://lissfit.files.wordpress.com/2009/08/flygande-jakob-formen.jpg?w=300&h=185]

    #122021
    Flessa wrote:
    Är nog inte så svårt att föreställa sig hur det ska smaka heller? Banan, nötter, ris, & kyckling med smak av chili och tomat typ..

    Ja, väldigt lätt att föreställa sig det. Lättare sagt än gjort att ”tänka sig” hur det ska smaka, kan bli helt annorlunda.

    #122022

    Jag testade den fast gjorde om den lite, skippade baconet. Sen kokade jag riset och åt det på sidan om. :) Hur som haver så var det gott iaf.

    #122023

    Nån som kan slänga in receptet här?

    #122024

    Ingredienser
    3dl okokt basmatiris
    1 hel grillad kyckling
    75g kalkonbacon
    2 bananer
    ½ dl naturella jordnötter
    4 dl Milda Mini Mat
    1 dl chilisås

    Tillagning
    Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen. Rensa kycklingen från
    ben och skinn så att du bara får köttet kvar. Fördela kycklingköttet i mindre
    bitar. Strimla kalkonbaconen och skiva bananen. Skala jordnötterna om de
    har skal. Blanda Milda Mini Mat med chilisåsen.

    När riset är färdigkokt, bred ut det på botten av en ugnsform.
    Fördela kyckling, kalkonbacon och bananskivor över riset. Häll över
    chilisåsblandningen och toppa med jordnötterna. Gratinera i mitten
    av ugnen på 225C i cirka 15min.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.