Bli medlem på Body:s forum!
Här i BODYs forum ansvarar medlemmarna själva för vad de skriver. Här gäller inte det utgivaransvar som finns på Body.se. Läs våra regler.
tanig tyngdlyftare
Titel
Registrerad 2014-10-20
Inlägg 1

Tjena!

"Ägaren" till gymmet jag går på och tränar är rent ut sagt ett jävla arsle emot mig. Vet inte om det är bara mig, men mina kamrater på gymmet påstår att dom hört han bara snacka om mig och det är bara dåliga saker. Varför jag sätter parenteser är för att jag inte riktigt tror han är ägaren, men han är en utav dom högre i styrelsen som håller gymmet.

Har tränat där lite smått och inte jätteseriöst sen år 2010, men har nu i år börjat tränat seriöst. Har aldrig förstört något, har följt alla regler till punkt och pricka och har inte direkt lallat när jag vart där. Joggade mest och lyfte lite vikter för att hålla mig i form åren innan 2014.
Men nu går han runt och säger till andra att jag och min familj bara kommer och förstör och att vi inte borde vara där, att vi bara lallar runt på gymmet och förstör för andra.
Mina familjemedlemmar har aldrig vart på gymmet förens i år (nya gymåret startar i september), det är bara jag som vart på det gymmet och han säger massa om dom fast dom inte ens vart där. Och för någon vecka sen stängde han av alla våra taggar där med flit också, och påstog att vi inte betalat fast vi hade gjort det. Så jag tog dit en snubbe med kriminellt förflutet som frågade vad problemet var, ja då börjar han dra ihop en lögn att det var folk där och tjuvgymma fast man inte ens kommer in i gymmet utan tagg. Så fixade han taggarna på någon minut och vart skitsmörig mot mig. Och han hade snackat med en av mina polare efteråt jag drog och berätta att det var med flit för att han inte ville ha oss där.

Han är allmänt trevlig när jag är där, men när jag drar så börjar munnen få diarré. Har aldrig gjort "ägaren" något personligt, på gymmet eller någon annanstans, men ändå gör han såhär. Blir så jävla förbannad :evil:

Så min fråga är, hur ska jag bete mig i en sån här situation? Hade inte mina polare vart där nu och taggat/stöttat mig så hade jag slutat gymma direkt. Han får en att inte vilja dra dit

redfik
Titel
Registrerad 2011-03-20
Inlägg 108

Tja, det låter ju som en jobbig och otrevlig situation, men känns som att det finns en annan sida av myntet också... Att du ens får tanken på att dra dit en kriminell person i syfte att hota/skrämma någon talar ju för att något inte stämmer med allt du säger... Vanligtvis är människor trevliga eller neutrala mot varandra, väldigt sällan någon verkligen vill anstränga sig för att göra livet surt för någon annan, så något måste ju ha triggat "ägaren" att agera så som han gör.

Jorgen
Titel
Registrerad 2005-10-05
Inlägg 7 793

tanig tyngdlyftare skrev:

Har aldrig förstört något, har följt alla regler till punkt och pricka och har inte direkt lallat när jag vart där.

Så jag tog dit en snubbe med kriminellt förflutet som frågade vad problemet var, ja då börjar han dra ihop en lögn att det var folk där och tjuvgymma fast man inte ens kommer in i gymmet utan tagg. Så fixade han taggarna på någon minut och vart skitsmörig mot mig. Och han hade snackat med en av mina polare efteråt jag drog och berätta att det var med flit för att han inte ville ha oss där.


Du ser inte paradoxen i detta?
Jag tror inte att det någonstans i reglerna är ok att "ta dit en snubbe med kriminellt förflutet" och vara hotfull.
Något säger mig att "ägaren" har en helt annan version än din med tanke på vad du skriver.

Byt gym är mitt råd.

Titel
Registrerad 2014-11-18
Inlägg 9

Kan du inte byta gym?

Online just nu
Offline

Du är inte inloggad. Logga in för att få tillgång till fler funktioner.


Forumet modereras av Body Crew.
Har du synpunkter på modereringen, var vänlig kontakta oss.

Anmäl inlägg och trådar som bryter mot forumets regler.

Alla kan läsa det här forumet.
Inloggade användare kan skriva i det här forumet.

Just nu är 1 medlemmar online. 0 foruminlägg har postats idag.Det finns många tunga skäl att prenumerera

BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.

Varje månad i BODY

 • De bästa styrketräningstipsen
 • Nyheter från hela världen
 • Forskning om träning och kost
 • Frågor & svar
 • Tävlingar
 • Personporträtt med de som har lyckats
 • Kostråden för mer muskler och mindre fett
 • Skvaller från fitness- och bodybuildingvärlden
 • BODY 402, januari 2018

 • BODY 401, december 2017

 • BODY Mat, Nummer 1

 • BODY 400, november 2017

 • BODY 399, oktober 2017

 • BODY 398, september 2017

 • BODY 397, augusti 2017