Regler och riktlinjer för träningsjournaler!

Home Forums Seriösa träningsjournaler Regler och riktlinjer för träningsjournaler!

  • This topic is empty.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #93957
    #1029345

    Vid trådstart
    Ange gärna födelseår, längd, vikt, relevanta mått, träningsbakgrund, kortsiktig och långsiktig målsättning, samt hälsomässiga faktorer.

    Kritik & frågor
    Samtliga träningsjournaler skall vara öppna för konstruktiv kritik. Detta är av yttersta vikt. Den användare som upptäcker att han/hon inte kan hantera kritik skall meddela en moderator som då låser eller raderar tråden. Vi vill uppmana våra mest erfarna användare att dela med sig av sina kunskaper i träningsjournalerna. Var inte rädda för att ställa frågor runt trådstartarens träningsmetod. Frågor om egen träning ställs dock i [http://forum.body.se/forumdisplay.php?f=35 Allmänt om gymträning].

    Bilder
    Bilder som postas i journalerna skall vara träningsrelaterade. Övriga bilder postas lämpligen i [http://forum.body.se/forumdisplay.php?f=39 Medlemsbilder], eller [http://forum.body.se/forumdisplay.php?f=10 Repan].

    Språk & text
    Tänk på språket. Använd ordbehandlare eller onlinetjänster som [http://www.petnoga.se/ Petnoga] om du är osäker på svenskan. Undvik tomt prat. Detta kan lämpligen tas via PM. En träningsjournal är inte detsamma som en dagbok. Huvudinnehållet ska vara styrketräning och kommentarer om hur man mår, vad man pysslat med i övrigt under dagen ska man vara sparsam med. Sträva efter att ange övningar med korrekta namn. Skriv gärna övningens namn med fetstil och uppvärmningsset med kursiv text. Ange gärna tidsåtgång. Textfärger brukas med förstånd.

    Redovisning
    Styrketräningspass med övningar skall redovisas regelbundet och noggrant så att andra medlemmar kan ta del av hur ni tränar. Vi ser gärna att ni redovisar vikter och repetitioner, men det är inget krav. En deffjournal skall utöver detta redovisa framsteg i form av mått och/eller vikt minst en gång varannan vecka.

    Obs! Träningsjournaler utan styrketräning kommer att tas bort.

    #1029346

    Efter att ha utvärderat reglerna i en månad har vi gemensamt beslutat om en ändring när det gäller redovisning av vikter och repetitioner.

    Hälsningar, Body forum staff

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.