Dagbok 7 från FitnessFestivalen, Göteborg!

Bild: Ove Rytter. 25 år senare…

”Eive Nilsson gör i sin smygcomeback succé och blir rörd till tårar, då han – 25 år efter sin första Luciapokalstart – slår hela det tuffa startfältet. Gammal är äldst. TACK Eive för de här åren på scenen. Du avslutade på ett sätt, på hemmaplan, som kommer att skrivas in i minnen och historieböcker. Du är GULD!”

Här finns del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, och del 6 av dagboken från FitnessFestivalen

Söndag den 11 december

15:00 – Lucia Body Fitness-tävlingen drar över cirka en halvtimme. Jag missar tyvärr herrarnas klass, då jag har fullt upp med intervjuer för Viasat och mingel.

15:30 – Elin Sundell, som just hållit en föreläsning på Kost & Kropp-seminarierna om den framtida mobitela PT:n, gör ett glimrande jobb i Better Bodies Fitness Model Search. Kul att allt fler företag vill synas på denna fysiska mötesplats! Och inte bara satsar på webben.

16:00 – Finalen i Lucia Classic blir en uppvisning av ett plock ur det bästa svensk kroppsbyggning just nu har att erbjuda. Johnny Grape kommenterade efteråt att det var större än att stå på en EM-scen att komma in i FitnessFestivalens rampljus. Tack för att du ställde upp, Old Man. Kanske ett nytt försök nästa år?

Eive Nilsson gör i sin smygcomeback succé och blir rörd till tårar, då han – 25 år efter sin första Luciapokalstart – slår hela det tuffa startfältet. Gammal är äldst. TACK Eive för de här åren på scenen. Du avslutade på ett sätt, på hemmaplan, som kommer att skrivas in i minnen och historieböcker. Du är GULD!

16:10 – Jag håller en föreläsning om Strenflex tillsammans med Dr Rolf Krempel från Berlin på Kost & Kropp-seminarierna. Många träningsanläggningar visar sitt intresse att ansluta sig. Kanske kan vi år 2006 ha ett antal gym/träningsanläggningar där du kan ta ditt officiella gymmärke…! Håll ögonen öppna!

17:00 – Sveriges Starkaste Man har sin sista gren. Jag ser Kalle Lane missa sitt sista marklyft – och Samuelsson ta en övertygande seger.

18:00 – Vilken helg! Jag avslutar med att sjunka ned i massagestolarna från Hemsol och bara njuter, samtidigt som jag dricker energidryck, ringer hem och summerar. Hann snacka med ett stort antal utställare; de verkade faktiskt mycket nöjda. Jag håller tummarna för att det blir positiv feedback även från tävlande. Ärligt talat: Vi kan inte bättre än så här.

Mvh
Ove Rytter, en för dagen något trött arrangör

Bild 326292
Lucia Classic-grabbarna väntar på resultaten…

Bild 326293
25 år senare…

Bild 326294
Eva-Linda vann Lucia Body Fitness -164 cm.

Bild 326295
Eva-Linda kunde inte hålla tårarna tillbaka.

Bild 326296
Godnatt, Göteborg

Här finns del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, och del 6 av dagboken från FitnessFestivalen