Jobbguiden: Eleiko söker lageransvarig

Eleiko Equipment skriver: ”Med 824 (!) världsrekord inom tyngdlyftning är vi förmodligen Sveriges starkaste företag. Ändå behöver vi nu förstärkning. Närmare bestämt i form av en lageransvarig som vill vara med och utveckla vårt lager mot nya höjder! För att lyckas som lageransvarig på Eleiko bör du vara fysiskt stark (minst 100 kilo i marklyft) och gärna i 25–35-årsåldern.”

Eleiko Equipment är världens ledande leverantör av tyngdlyftnings­utrustning. Sedan starten 1957 har våra produkter levererats till mer än 150 länder världen över. Under de senaste åren har vi även etablerat oss inom gym- och fitnessbranschen i Skandinavien, där vårt koncept för funktionell träning har blivit väl mottaget.

Sveriges starkaste företag söker förstärkning

Med 824 (!) världsrekord inom tyngdlyftning är vi förmodligen Sveriges starkaste företag. Ändå behöver vi nu förstärkning. Närmare bestämt i form av en LAGERANSVARIG som vill vara med och utveckla vårt lager mot nya höjder!

Du kommer att få jobba i en expansiv bransch med välkända varumärken såsom Eleiko (fria vikter), FreeMotion (gymmaskiner) och Tomahawk (spinningcyklar). Gemenskapen på företaget är härlig och vårt eget träningscenter, Eleiko Sport Center, står till allas förfogande.

För att lyckas som lageransvarig på Eleiko bör du vara fysiskt stark (minst 100 kilo i marklyft) och gärna i 25–35-årsåldern. Du måste ha lätt för att samarbeta och ett naturligt sinne för ordning och reda. Är du dessutom en sann humanist som brinner för hälsa och träning, kommer du att smälta väl in i Eleiko-gänget.

Eftersom du kommer rätt in i hetluften förutsätter vi också att du har datorvana samt erfarenhet av lagerarbete på företag med minst 50 miljoner i omsättning.

Maila ditt CV till ap@eleikoequipment.se och döp mailet till ”100 kilo i marklyft”. Senast den 20 december 2006 vill vi ha din ansökan.