Ledare: Dynamik

Byggning är roligt. Alex FF06-intervjuar Johnnie Jackson…

Trots att jag inte är särskilt fåfäng så kändes min hustrus kommentar ändå som en katana i mellangärdet. ”Den grisen får vi leda till slakt efter helgerna…” Men det var inte orden i sig som var obehagliga. Snarare att hon yttrade dem när hon såg mig i kalsonger.

Ja, jag erkänner att jag varit lite off när det gäller träningen på slutet. Höst och vinter ställer extra krav på oss på redaktionen. Det är mycket som ska bevakas, många som ska förevigas, och dessutom är det säsongen till ära många julbord som ska ätas. Summa summarum: mycket jobb, mycket mat, och lite träning genererar i mitt fall slaktfärdig kroppsform.

Nu är jag tillbaka i min vanliga tillvaro igen, där dagarna inleds med ett pass på gymmet. Mer inspirerad och motiverad än på länge. Och det känns fantastiskt. Och det var ur det låga som jag fann min nya lust. Vilket befäster en av de sanningar jag bekänner mig till. Den om dynamik.

Kortfattat innebär det att man inte kan vara på topp hela tiden. Man måste vara UR form, för att ta sig I form. I mentala långlopp måste man tillåta sig en paus för att ladda om. För att därifrån ta sig upp på toppen igen. Annars kan inget fungera optimalt. Inte livet, inte relationer och definitivt inte träningen. Ibland är det dessutom oerhört skönt att temporärt byta fokus, för att istället göra något annat.

Dynamik.

Vi hoppas också att du kommer att uppleva denna utgåva av BODY som dynamisk. Vi har nämligen lagt manken till. Vi har varit hemma, vi har varit borta, i Norrland, i Stockholm, i Los Angeles, och i Göteborg. Vi har träffat fitnessdamer och byggarherrar, ärrade veteraner och purfärska nybörjare. Vi har varit på gym, träffat profiler och vi har varit på tävlingar. Både marklyft och cablecross, typ.

REDAKTÖREN LISTAR

1. Johnny Grape

Symmetrisk glänsare som fullständigt ägde scenen i samma ögonblick som han satte ner foten. Utstrålning, engagemang, och klassisk harmoni. Bäst!

2. Fredrik Age

Alltid genomarbetat, alltid underhållande. Att han dessutom alltid satte de obligatoriska klockrent gör inte saken sämre.

3. Stanley Kiberige

New School-kille helt utan leder, men fullt med estetiska muskler. Det ska egentligen inte gå att göra som han gör. Förmodligen trickfilmat.

4. Ahmad Ahmad

Passion och perfektion. Han älskar sin fysik och sin sport, och det märks. Har fortfarande potential att bli ännu bättre posör.

5. Robin Andersson

Så mycket mer än bara jätteben och dito vader. Showman med glädje som nådde ut. Dessutom fantastisk i par.

Dynamik, helt enkelt.

Välkommen till ett nytt år!

I dina växande musklers tjänst

Bild 325979

Skriv till BODY, Box 3417, 103 68 Stockholm, märk kuvertet ”Alex”.

alex@body.se