Nya böcker i BODY:s webbshop

’Den perfekta frukosten’ och ’För hjärtats skull’ är två nya böcker i BODY:s webbshop. Den perfekta frukosten är den fjärde boken i hälsokocken Oscar de Hoogs och näringsfysiologen Fredrik Paulúns receptboksserie. Här presenteras 25 kompletta, näringsberäknade frukostar samt en rad tillbehör som gör att läsaren själv kan variera och modifiera i det oändliga.

För hjärtats skull

Hjärt- och kärlsjukdomar är i grunden välfärdssjukdomar och beror på att vi äter fel saker och rör för lite på oss. I För hjärtats skull får läsaren reda på om denne ligger i riskzonen samt hjälp att göra de smarta valen när det gäller kost och motion.

Här förklaras även på ett enkelt sätt hur blodtryck och blodfetter påverkar våra kroppar. Vid sidan av lärorika teorikapitel ges en mängd praktiska tips om hur man med små insatser kan förbättra sina odds mot vår tids största folksjukdom.

Den perfekta frukosten

Den perfekta frukosten är den fjärde boken i hälsokocken Oscar de Hoogs och näringsfysiologen Fredrik Paulúns receptboksserie. Här presenteras 25 kompletta, näringsberäknade frukostar samt en rad tillbehör som gör att läsaren själv kan variera och modifiera i det oändliga.

Boken rymmer recept för både energikrävande och stillasittande dagar, stressade vardagsmorgnar och härliga långbruncher. Och trots att recepten är något utöver den traditionella gröten eller filen krävs inga förkunskaper – Den perfekta frukosten passar alla.

Beställ varorna i BODY:s webbshop