Licensdags för svenska tävlande

Janpeter, domare för Svenska Kroppskulturförbundet, låter meddela: ”Det börjar dra ihop sig för de som ska tävla i år. För att underlätta både för förbundet och för er som kanske börjar dieten i dagarna (papper och annat är väldans mycket enklare att ta tag i innan eller i början på dieten – sista veckorna är det bara jobbigt och svårt).

Sista licensdag utan straffavgift är 28/2.”

”Ska du tävla måste du tillhöra en klubb ansluten till SKKF. Klubben har ansvaret för all pappershantering och betalningar etc. Man kan alltså inte som enskild tävlande söka och betala sin licens. Kolla detta omgående! Vissa gym vill inte ha tävlande, varför det inte är bara att ta för givet att just ditt gym är anslutet.

Är du osäker på din klubbs status och vilja att ordna med avgifter och licenser bör du nog ta tag i det själv. Kontakta Kennet Wiklund på 0660-73062 eller 070-6036796 för att få blanketter m m. Du kan även ladda ner blanketterna från SKKF.org.

Årsavgiften för klubbar med tävlande är 1.400:-.

Licensavgiften är 300:- innan 28/2 (efter tillkommer en avgift på 200:- per licens).

Licensen gäller för samtliga grenar inom SKKF. Man behöver alltså inte betala för mer än en licens även om man tävlar i exempelvis Body Fitness och Athletic Fitness. Licensen omfattar även en försäkring.”