Ockelbo Showlifting, 2 juli

Böle Strongteam är stolta att presentera vår första tävling: Välkommen på OS – Ockelbo Showlifting den 2 juli. Tävlingen äger rum under Ockelbo marknad och det kommer att bli garanterat drag, stor publik (150 000 beräknade marknadsbesökare!) och finfina priser. Det kommer att bli tre klasser: Dam, Herrar Nybörjare och Elit.

”Vi i Böle Strongteam är stolta att presentera vår första tävling! Vår och arrangörernas förhoppning är att detta ska bli en tradition som kommer att fortsätta i många år framöver. Tävlingen kommer att äga rum på Ockelbo Marknad, en av Sveriges största marknader, där de i år beräknar att få 150 000 besökare under de tre dagar som marknaden pågår.

Arrangörerna lägger stor kraft på marknadsföringen av tävlingen. Arrangörerna kommer att ordna subventionerat boende, samt att ordna med lunch under tävlingsdagen.

Det kommer att bli tre klasser: Dam, Herrar Nybörjare och Elit. Med nybörjare menas personer som aldrig tidigare tävlat i denna sport, för att de ska få chansen att prova på. Det var ett önskemål från arrangörernas sida att de lokala atleterna skulle kunna få vara med och prova, så vi lade då in en nybörjarklass, där även nybörjare från andra delar av landet är välkomna att prova på. Elitklassen är inte bara för ”eliten” utan för alla er som har tävlat tidigare och har lite erfarenhet.

Det kommer att bli prispengar i alla klasserna. Läs mer på vår hemsida hem.passagen.se/bole_strongteam/.”

Bild 326471