Csaba Kocsis poserade vid SM i Armbrytning

World of Armwrestling har alla former av rapportering från årets SM i Armbrytning som gick i helgen i Vimmerby, bland annat bilder från gästposören Csaba Kocsis uppvisning. Läs vidare för fler rapporter från media om SM:et.

Bild 325952

HD: Framgångsrikt år för ny klubb
”Armbrytare från hela södra Sverige söker sig till Skåne armsports källarlokal i Gunnarstorp och i förra helgens SM blev det medaljregn över den nybildade klubben.”

SVT Smålandsnytt: Katarina bröt sig till brons
”Hon är gymnast i grunden men i helgen gjorde Katarina Lundgren från Kalmar gjorde sitt första SM i armbrytning.”

Gefle Dagblad: Guldregn över armbrytar-Gävle
”Armbrytarmetropolen Gävle skickade 31 deltagare till SM i armbrytning i Vimmerby i helgen. De kom hem med inte mindre än 15 guldmedaljer. Tyngst bagage hade Jonny Jonsson, som kammade hem fyra guld och Mie Larsson med sina tre. ”

Motala & Vadstena Tidning: Remez tog väntat SM-guld
”Motalakillen Sharon Remez tog SM-guld i armbrytning i helgen. Men tävlingen gick lite för lätt för att han skulle vara helt nöjd.”

SR P4 Skaraborg: Starka guldarmar i Skövde
”Det blev hela tio medaljer till Skövde Armsport när SM i armbrytning avgjordes i Vimmerby i söndags. Främst utmärkte sig Sara Nyberg från Varnhem som tog fyra guld i 55 kilosklassen, både på junior och seniorsidan.”

Dala-Demokraten: Lyckat SM för Dalabrytarna
”Tre guld och tre silver. Dalabrytarna lyckades väldigt bra vid SM i armbrytning.
– Nu siktar vi på EM, säger Ralf Johansson som vann både guld och silver.”

SR P4 Kalmar: 240 bröt arm i Vimmerby
”På lördagen samlades 240 svenska armbrytare i Vimmerby för att tävla i SM. Tävlingarna hålls i olika viktklasser och både i höger och vänster arm.”

Radiosporten Östergötland: Silver i armbrytning
”Två silvermedaljer gick till Armbrytarklubben i Kisa. Annars så briljerade Armbrytargymnasiet i Storuman och dominerade i juniorklasserna.”

Barometern: SM-brons till armbryterska
”Armbrytning. Katarina Lundgren från Kalmar har gjort kometkarriär i armbrytning. Normalt är hon gymnast, men när SM i armbrytning avgjordes i Vimmerby åkte Lundgren dit. Och kom hem med bronsmedalj.”