Samuelsson flexar för betalande kvinnor

Corren: ”Kraftmannen och ”Let’s dance”-vinnaren Magnus Samuelsson tar ännu ett steg i showbizkarriären. Nu är det klart att han är en av frontmännen i årets upplaga av showen ”Ladies night”.”

Tillsammans med artisterna Andreas Johnson och Martin Stenmarck samt komikern Mikael Tornving är Magnus alltså med i höstens line-up av den turnérande tjejkvällen Ladies night.

I anslutning till ovanstående kan vi passa på att nämna att Samuelsson fått en egen linje med kosttillskott. Från pressreleasen:
Med sina två meter över jorden, 150 kilo och titeln världens starkaste man lär trovärdigheten inte vara något problem för Magnus Samuelsson när han nu lanserar sin egen linje med kosttillskott. Och namnet? Giant Swede så klart.

– Jag vill skapa ett kosttillskott som fungerar såväl för dig som tränar mycket som för dig som tränar lite mer sporadiskt. Oavsett hur mycket eller lite du tränar kan du få ut mer av din träning om du äter kosttillskott. Det är ingen hokuspokus bara naturens lag, säger urstarke Magnus Samuelsson.

Till sin hjälp har Magnus dietisten och näringsexperten Anna Paulie på hälsofackhandlaren Gymgrossisten och Bodystore. Medan Magnus har berättat vilka egenskaper han vill att produkten ska ha, har Anna sett till att produkterna håller hög standard.

I Magnus produktserie ingår i dagsläget två produkter. Giant Meal och Giant Gainer. Den första är en så kallad måltidsersättare. Det innebär att produkten ersätter den näring du normalt får av ett mål mat vilket kan vara bra för att få energi innan ett träningspass eller när du bara inte hinner med lunchen.

Produkterna är framtagna genom ett samarbete mellan Magnus Samuelsson och Gymgrossisten finns att köpa på gymgrossisten.com.