Bli BODYs omslagsmodell!

Fjolårets segrare bland läsarna:

Johan Malm & Vanessa Frykman

Vi upprepar nu fjolårets succé! I omslagstävlingen tävlar du om chansen att få visa upp dig och din fysik på omslaget till BODY. Precis som i fjol är det våra läsare som avgör genom att rösta. De två modeller – en tjej och en kille – med flest röster är de som får pryda omslaget.

Vi välkomnar i år extra gärna deltagare från Norge och Danmark – era släktingar, vänner och arbetskamrater kan från och med i år SMS-rösta på er även från norska och danska mobiler. Anmäl er senast 2 oktober!

Var med och tävla!

Tävlingen är öppen för alla – nybörjare och avancerade, vanlig gymrävar och elittävlande. Bär du på drömmen att se dig själv på omslaget på din favorittidning, se då till att anmäla dig bums, dock senast fredagen den 2 oktober.

Tävlingen är öppen för svenskar och utländska medborgare – dock går det endast att rösta från Sverige nytt SMS-system gör det möjligt att rösta även från Norge och Danmark. Första modellurvalet sker genom en generell bedömning av modellens yttre förutsättningar. Ingen ersättning för arvode, resor eller förlorad arbetsinkomst utgår.

Steg 1: Anmälan

Du skickar in en bild på dig själv till oss. Bilden ska visa dig i bikini respektive shorts, och ditt ansikte ska också vara väl synligt. Namn, ålder, längd, vikt samt telefonnummer och träningsvana måste finnas med i din anmälan. Senast den 2 oktober vill vi ha ditt bidrag, som du sänder till tavling@body.se.

Steg 2: Fotografering

Vi väljer sedan ut 5 tjejer och 5 killar, som går vidare i tävlingen. Har du turen att tillhöra den skaran så kommer du att kallas till en professionell fotografering i Stockholm under vecka 41. Det är därmed viktigt att du behåller din tävlingsform till dess.

Steg 3: Röstning

Den 26 oktober kommer modellerna att presenteras på body.se. Dagen efter kommer alla modellerna dessutom att lyftas fram i BODYs novemberutgåva. Där ombeds våra läsare att snabbt och enkelt rösta på sin favorit (röstningen sker via SMS). Och det hela är mycket enkelt – modellen med flest röster vinner.

Steg 4: Presentation

De segrande modellerna, och det vinnande omslaget kommer att presenteras under Fitnessfestivalen den 5-6 december, på Svenska Mässan i Göteborg. Kommer du att spela en av huvudrollerna?

”Helt klart en ego-kick utan motstycke. Omslaget sitter naturligtvis på bästa platsen där hemma… En där jag ser den varje dag…”
–Johan Malm

”En helt fantastisk upplevelse! Bland det bästa jag varit med om…”
— Vanessa Frykman

Fjolårets segrare Vanessa Frykman och Johan Malm prydde BODY 1/2009:

Bild 325184