Anders Graneheim rapporterar från Tjeckiens anrika Grand Prix

En veckas datorstrul har gjort att Anders Graneheims premiärinlägg på BODYs bloggportal har låtit vänta på sig. Anders kompenserar genom att göra ett extra långt inlägg om sitt coachningsuppdrag i Tjeckien. Kent Dorby, Chris Harnell och Christer Renman var på plats för att tävla på den trettioandra upplagan av Grand Prix Pepa!

BODYs bloggportal huserar förutom redaktionens egna blogg även ett antal muskelprofiler. Anders rapport läser du här:

En lika fantastisk som stökig tävling med trettio år på nacken. Många av våra bästa namn har tidigare deltagit i Opava GP med stora framgångar. Ingvar Larsson, Janne Malmqvist, Dennis Fagerstrand och Thomas Lundmark för att nämna några.

Tävlingen är känd för att vara generös med priser, förr fanns det både bil, solarium och andra kapitalstarka produkter bland de priser som de bästa kunde få med sig, – eller köra hem! Kapitalvarorna är idag utbytta mot pengar, hela 170 000 kr var summan som toppnamnen under helgen skulle få splitta mellan varandra.

Det bästa bildgalleriet från tävlingen, innnan Anders har fått testköra bilduppladdningen i sin blogg, är det på RONNIE.cz. Även tjeckiska PEPA Sport Opava har resultatrapportering med bilder (länk till Googles översättning).

Foto: RONNIE.cz

Seniorherrar -80 kg: 2. Balazinski Mariusz, Polen, 1. Jozef Furin, Tjeckien, 3. Christer Renman, Sverige