Muskler på Allt för Hälsan-mässan

Till helgen arrangeras Allt För Hälsan på Stockholmsmässan. Det är en konsumentriktad mässa för tränings- och ’må bra-intresserade’. Besökare får prova på de senaste träningstrenderna, lyssna på kostnadsfria seminarier, testa behandlingar, se årets träningsbloggare utses – för att bara nämna litet av det som sker.

Charlotte Perelli, Blossom Tainton och
Fredrik Paulún
är några av inspiratörerna som finns på plats på Allt för Hälsan i Älvsjö (med tåg tar det nio minuter mellan Stockholms central och Älvsjö station). Dessutom föreläsningar med de mest aktuella författarna, bland annat berättar Ove Rytter om sin nya bok ”Träning för män 40+”:

I ”Träning för män 40+” visar Over Rytter, femtioårig fitnessexpert, hur man når sitt livs toppform även efter att man har passerat fyrtio! Här finns program både för soffpotatisen som vill komma igång och för den vältränade fyrtioplussaren som vill finslipa formen ytterligare.

Fakta om Allt för Hälsan

  • Allt för Hälsan äger rum den 12-14 november i C-hallen på Stockholmsmässan
  • Öppettiderna är: fredag 10-20, lördag 10-18 och söndag 10-18
  • Syftet med Allt för hälsan är att motivera och inspirera hela familjen till ett hälsosammare liv
  • Mässan är indelad i fem områden: Träning & Motion, Kropp & Själ, Kost & Energi, Behandling & Relax och Naturlig skönhet
  • År 2009 drog Allt för Hälsan 27 058 besökare, vilket var en ökning med 7,5 procent mot föregående år
  • Parallellt med Allt för Hälsan går mat- och dryckesmässan Det Goda Köket och båtmässan Scandinavian Boatshow.
  • Totalt förväntas cirka 70 000 personer besöka Stockholmsmässan den 12-14 november.

 
BODYs träningsskribent Joachim Bartoll är där samtliga dagar (12-14 november) tillsammans med det månghövdade gänget i årets Talangjakt, som nu närmar sina debuter i Bodybuilding och Body Fitness.