Ännu en av BODYs fotosessioner i Falköping fångad på video

Marius ”Metern” Graatrud

Christian Englund fortsätter dokumentera BODY Magazines fotosessioner på Träningskompaniet i Falköping. Denna gång var turen kommen till det nyblivna IFBB-proffset Marius Graatrud från Norge.

Även om fokus låg på Marius Graatrud fångade Christians kamera även Cecilia Benjaminson, Tea Havstein Eriksen, Bjørgulf Hansen, Roddy Benjaminson och Carina Isaksson (som i sin senaste bloggpost berättar mer om fotosessionen på Träningskompaniet i Falköping):

Tidigare har Christian spelat in då BODYs chefredaktör Alex Danielsson hade en fotosession med Cecilia & Tea:

Har du fått upp intresset för att börja ta bra fysikbilder på dig själv eller andra rekommenderar vi Per Bernals artikel Bodybuilding som fotokonst:

Att ta bra kroppsbilder är bland det svåraste som finns inom fotografi. Och att fota bodybuilding är en konst. Det är både svårt och ofta äventyrligt. Varje bild betyder ett stort arbete! Läs här en rapport från fotografen Per Bernal som fick sin start i BODY (B&K), och gick vidare till att anlitas av bodybuildingtidningar och proffs i USA.

Per ligger bakom många av de häftigaste och mest minnesvärda byggarbilderna de senaste decennierna. Muscular Development anlitar Per för deras featurereportage. Här en en video där Jay Cutler i somras tränade och fångades av Pers kamera på Gold’s Gym i Venice, Kalifornien: