Vill du åka till värmen och vara med i en gameshow? Spännande människor sökes

Det droppar då och då in förfrågningar till redaktionen om vi känner till vältränade profiler som vill vara med i tv-produktioner. Denna gång är det Endemol (de har hanterat bland bland annat Big Brother, Deal or no deal, Fear Factor och Wipe out) som söker ”roliga, spännande människor som vill vara med på sitt livs äventyr.” Stämmer det in på dig?

Nu är den här – Sveriges galnaste och mest spektakulära gameshow!

Aldrig tidigare har så många svenskar fått chansen att tävla under så roliga, gastkramande och humoristiska former som NU! Alla typer av personligheter, kroppsformer, åldrar och skavanker är välkomna att delta. Det enda vi kräver är att du har ett giltigt pass och kan vara bortrest under ca 5 dagar i slutet av januari 2011.

I programmet tävlar deltagarna mot varandra genom att sätta sin allmänbildning på prov. En fråga ställs till samtliga tävlanden och alternativ ges, men endast ett av alternativen är rätt. De tävlande som svarar fel på frågan kommer att lämna programmet en efter en genom olika roliga och tokiga sätt.

Tills endast en enda person är kvar – vinnaren.

Programmet är lättsammare underhållning likt ”Wipe Out”, fast inte lika fysiskt. Här gäller det att vara skarp i sinnet, att pröva dina kunskaper och utmana dina rädslor.

Anmäl dig till vårens häftigaste gameshow som spelas in på en exotisk plats, och Du har chansen att åka iväg på ditt livs roligaste utmaning! Det kan vi lova!

Gå in på www.galengameshow.se och sök!