Athletic Fitness-SM arrangeras 13 augusti i Karlstad

Lördagen den 13 augusti arrangeras SM i Athletic Fitness 2011 på värmländska Karlstads största konferens- och semesterhotell: Best Western Gustaf Fröding. Samtidigt med AF-SM arrangeras också SM-kvalificerande tävlingar i Bodybuilding, Body Fitness och Classic Bodybuilding.

Läs fler artiklar om Athletic Fitness på BODY.se via taggen Athletic Fitness. För samlad information om tävlingarna, besök SKKF.org.

SM Athletic Fitness har ett eget event på Facebook, ange gärna om du kommer där! Du kan även diskutera tävlingarna i dess avdelning på BODYs forum.

Förköp av biljetter görs som vanligt hos Zuzibuz, via zuzibuzblogg@bredband.net.

Under AF-SM ges en chans att kvala till de Svenska Mästerskapen den 1-2 oktober i Västerås. (För att få delta på svenska mästerskap krävs att du har tävlat tidigare. Ingen speciell placering krävs, bara att du har deltagit i och fullföljt en tävling i den grenen tidigare). SM-kvalificerande tävlingar avhålls den 13 augusti i följande grenar:

  • Bodybuilding (dam och herr öppna klasser)
  • Classic Bodybuilding (dam och herr öppna klasser)
  • Body Fitness (öppen klass)

 
Karlstad ligger vid Vänerns norra strand, mitt emellan Stockholm, Göteborg och Oslo. Restiden är ca 2,5 timmar från respektive stad. Avstånden är 25 mil mellan Karlstad-Göteborg, 31 mil mellan Karlstad-Stockholm och 23 mil mellan Karlstad-Oslo. Läs mer på Karlstads officiella turistsajt.

Arenan Värmlandssalen har plats för upp till 320 åskådare, utmärkt med 1-2 nere till höger på översiktskartan över hotell- och konferensanläggningen Best Western Gustaf Fröding nedan:

Klicka på bilden för att ladda hem AF-SM-affischen som ett PDF-dokument.