Sista chansen att nyttja vårt fantastiska erbjudande!

Duogrip hjälper både i press och drag!

Imorgon tisdag kommer oktoberutgåvan av BODY Magazine ut i handeln. Den dagen är också sista chansen att teckna dig för vårt fantastiska jubileumserbjudande på BODY-prenumeration: Du får 10 utgåvor och ett par duogrips (värde 190 kr) för endast 349 kr plus porto!

Om du gillar din BODY tillräckligt mycket för att köpa åtminstone vartannat eller vart tredje nummer i kiosk, kan det vara värt att överväga att prenumerera istället. Med vårt 30-årsjubileumserbjudande (se nedan) är det överlägset värt det! Som prenumerant på BODY får du flera stora fördelar:

  • ENKELT – Varje månad får du ditt eget exemplar av BODY rakt hem till din egen brevlåda
  • VÄRDEFULLT – Du får alltid 10 % rabatt på alla varor i vår webbshop

 
Vill du börja prenumerera på BODY Magazine? I samband med vårt 30-årsfirande (men bara fram till och med tisdagen den 27 september) har vi ett specialerbjudande för dig som är ny prenumerant:

  • 10 utgåvor och ett par duogrips för endast 349 kr (plus porto) (Duogrip låser enkelt och snabbt ditt grepp i alla dragövningar, ger maximalt grepp i underhandsfattning och ger handleden support i alla pressmoment.)

 
Du som redan är existerande prenumerant kan också nyttja detta jubileumserbjudande (10 utgåvor och ett par duogrips för 349 kr (plus porto)) genom att förlänga din prenumeration med tio utgåvor. Klicka på denna länk för att nyttja jubileumserbjudandet! (Det står i infotexten att prenumerationen bara gäller nya prenumeranter, men om du är existerande prenumerant så är det denna länk du ska använda).