Platsannons: Gymgrossisten söker Inköpschef

CDON Group med varumärkena Gymgrossisten/Bodystore utlyser en tjänst: ”Gymgrossisten har ca 70 anställda och 9 av dessa arbetar med Inköp. Arbetet präglas av frihet under ansvar och det finns stort utrymme för egna initiativ.” Belöning från rekryteringsföretaget EFFSO utlovas till den som hittar rätt person, så om du känner någon som passar in på kravprofilen, tipsa dem!

Jag fick min anställning på BODY Magazine (då det hette B&K Sports Magazine) efter att ha sett en annons på Fredrik Paulúns dåvarande hemsida sommaren 1999. Så jag har en preferens för onlineannonser om jobb i branschen. Här några fler ställen du kan hitta ditt drömjobb:

 
Läs mer om den utlysta tjänsten hos rekryteringsbolaget EFFSO

Gymgrossisten har ca 70 anställda och 9 av dessa arbetar med Inköp. Arbetet präglas av frihet under ansvar och det finns stort utrymme för egna initiativ. Alla på inköp är delaktiga i det dagliga operativa arbetet. Inköp har även ett försäljningsansvar då det inte finns någon säljavdelning på Gymgrossisten. Med säljansvaret kommer även ansvaret för utformningen av hemsidan och aktiviteter på desamma. Man sätter upp och initierar kampanjer, marknadsföringsaktiviteter mm.

Gymgrossisten är ett kostnadseffektivt, prestigelöst företag med platt struktur och snabba beslutsvägar. Organisationen är relativt ung och företaget är uppbyggt på entreprenörskap och det finns en bra gemenskap och kontakt mellan de anställda. Intresset för idrott och hälsa präglar organisationen och finns hos nästan alla anställda.

Befattningen innebär ett övergripande, operativt och taktiskt ansvar för de målsättningar, strategier och riktlinjer som gäller för inköpsavdelning samt försäljningen på de olika sajterna. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att leda arbetet på inköpsavdelningen för att säkerställa att arbetsuppgifter utförs på ett korrekt sätt, i korrekt tid och med ett ständigt närvarande sälj-, marginal- och lagerfokus.

Inköpschefen har ett övergripande försäljningsansvar för samtliga marknader i syfte att maximera försäljning på respektive marknad. Inköpschefen har personalansvar för fyra personer och sitter med i ledningsgruppen. Som Inköpschef måste man brinna för sina produkter och ha vilja att lära sig och utveckla, ett intresse för idrott- och hälsa och för produkterna och marknaden är nödvändigt.