Platsannons: MM Sports söker Butiksförsäljare [och Webbutvecklare]

MM Sports, vars sortiment innefattar både kläder och högkvalitativa kosttillskott, utlyser ett par tjänster: ”Vi behöver ytterligare förstärkning och söker ny en säljare. Som säljare i MM Sports Butik kommer du att ingå som en viktig kugge i ett växande företag. Ditt arbete blir att genom stor kunskap om våra produkter sälja till och supporta våra kunder.” Nu även uppdaterat med tjänsten Webbutvecklare.

Jag fick min anställning på BODY Magazine (då det hette B&K Sports Magazine) efter att ha sett en annons på Fredrik Paulúns dåvarande hemsida sommaren 1999. Så jag har en preferens för onlineannonser om jobb i branschen. Här några fler ställen du kan hitta ditt drömjobb:

 
Förlaget som utger BODY Magazine, Egmont Tidskrifter, har för närvarande platsannonser online:

 
Läs mer om den utlysta Säljar-tjänsten på MM Sports forum och hemsida:

Som säljare i MM Sports Butik kommer du att ingå som en viktig kugge i ett växande företag. Ditt arbete blir att genom stor kunskap om våra produkter sälja till och supporta våra kunder.

Du kommer att bli delaktig i ett litet framgångsrikt team där din insats är av stor betydelse. Vi erbjuder stimulerande arbetsuppgifter i nya moderna lokaler i centrala Göteborg och personlig utveckling.

Du har utbildning och goda kunskaper inom kost, näringsfysiologi, träningslära samt kosttillskott. Apotekarutbildning är önskvärt. Gärna erfarenhet från hälsokostbutik och butiksarbete generellt. Lika viktigt är din personliga förmåga samt att du vill och kan utvecklas med oss.

Skicka in din ansökan i form av personligt brev och CV via e-mail till jobb@mmsports.se. OBS! Vi tar enbart emot ansökningar via e-mail!

Sista ansökningsdag: 10 januari, 2012.

Läs annonsen efter Webbutvecklare med kunskap inom IT-administration hos IDG.

Är du en duktig webbutvecklare och kompetent inom IT som gillar att arbeta med nyutveckling och förvaltning? Då är MM Sports rätt arbetsgivare för dig!

Inom din roll som utvecklare ansvarar du för nyutveckling och förvaltning av våra nuvarande webbplatser med fokus på framtida webbaserade projekt; främst kring hälsa, träning, kosttillskott och e-handel. Samtidigt kommer du att arbeta med att ta fram en koncerngemensam webb. 

Inom IT ansvarar du för vår drift av Ekonomisystem, Kassasystem, Ordersystem och E-post. Du kommer att vara en mycket viktig del av vår satsning på tjänster över Internet och du kommer att arbeta i ett nära samarbete med övrig personal. Vi sitter i mycket rymliga och trevliga lokaler vid Västra Frölunda, Göteborg.

För att passa in i rollen tror vi att du från tidig ålder haft ett brinnande intresse för datorer, programmering och Internet. Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning alternativt långvarig arbetserfarenhet av webbutveckling i .NET samt kännedom om PHP. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av ASP.NET MVC / Web Forms, jQuery och C#. Databasmodellering/systemering med praktisk erfarenhet av Microsoft SQL Server 2005/2008 och T-SQL. I dagsläget använder vi WordPress, X-Cart och vBulletin på våra webbplatser samt Visma Business för vår IT-struktur.

Som person är du lösningsorienterad, kvalitetsmedveten, social och duktig på att skapa nätverk. Vi söker dig som triggas av att jobba i en snabb och föränderlig miljö där du får vara med och påverka våra webbtjänster och system. Eftersom vi är en liten grupp får du arbeta med hela utvecklingskedjan och har stor möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Urval till denna tjänst sker löpande. Skicka din ansökan snarast till jobb@mmsports.se. Märk ansökan med ”Webbutvecklare/IT-ansvarig”. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Joachim på joachim@mmsports.se. Du kan läsa mer om oss på www.mmsports.se