Jullov? Sugen att testa på olika sporter? Besök Stockholm Winter Games!

Under fyra dagar (4-7 januari) pågår Stockholm Winter Games på Stockholmsmässan i Älvsjö. Om du eller barnen är lediga, passa på att prova på olika idrotter och aktiviteter, spela spel, se uppvisningar, delta i tävlingar och upptäck massa grejer under jullovet!

Målgrupp: Ungdomar 10-18 år samt övriga uppåt som är intresserade av att idrott och andra fritidsaktiviteter.

  • Plats: Stockholmsmässan, Älvsjö. 9 minuter från Stockholms central med pendeltåget. 
  • Öppettider: 10-18 varje dag. 
  • Entre: 50:- per person/dag. 

 
Testa parkour, free running, tricking, roller derby, thaiboxning, baseball, cheerleading, korfball, funballz och mycket mer på Stockholm Winter Games:

På mässan händer det massor av saker. Förutom att du kan prova på ett 40-tal olika idrotter och fritidsaktiviteter, kan du varje dag delta i små tävlingar och vinna olika priser, utmana elitidrottare och varandra, se flera olika high lights där utställarna kör korta uppvisningar. Varför sitta hemma i det trista vädret när du kan vara inomhus på Winter Games och testa massa roliga grejer!

Svenska Styrkelyftförbundet finns på plats för de som vill testa på styrkelyft:

Styrkelyft är en sport som passar alla, gammal som ung, lätt som tung och kille som tjej! Då vi indelas både i viktklasser och ålderskategorier finns alltid chans till rättvist motstånd. Grenarna är enkla att genomföra och vem som helst kan lära sig. En stark och sund kropp är dessutom en stor fördel i alla skeden av livet och ett viktigt komplement till alla andra sporter.

I styrkelyftsmontern kommer Du som besöker oss själv få prova på både att träna och tävla i styrka, under ett vaksamt öga av våra instruktörer. Samt få träningstips och trix av världslyftare! Vi kommer även bjuda på uppvisning så ni får se hur de riktigt duktiga lyftarna tränar.

Ni kommer få chansen att utmana några av Sveriges starkaste på roliga tävlingar med massor av fina priser. Så varmt välkommen att visa vem som egentligen är starkast!