Wipeout Vinter har premiär i morgon

Magdalenas bidrag i omslagstävlingen 2009

Hinderbaneprogrammet Wipeout fortsätter hämta tävlande från muskelvärlden (2010 vann en norsk strongman den skandinaviska finalen). Magdalena Öberg, en av deltagarna i BODYs omslagstävling 2009, kommer att vara en av kämparna i tredje säsongspremiären i morgon tisdag 20:00, denna gång i vinterskrid: Wipeout Vinter.

Uppdatering: Programmet finns nu att se på kanal5play.se.

I premiäravsnittet deltar bland annat även Tobias Karlsson från Let’s Dance och Counter Strike-profilen Christopher ”GeT_RiGhT” Alesund. Mer om ”Muskelmaggan” finns på Magdalena Öberg Official Fansite och programmet har sin hemsida hos Kanal5.se:

Nu gör det knallhårda, spektakulära, galna och underhållande programmet Wipeout stor comeback, men i en helt ny vit kostym. Det är vinter i Wipeoutbanan! Ny programledare är Christine Meltzer som finns på plats och tar pulsen på de glada och dumdristiga tävlande. I kommentatorsbåset sitter som vanligt Felix Herngren och Hans Wiklund som lotsar oss genom snötäckta lerpölar, ishala ramper och överraskande rörliga objekt.

Norges näst starkaste tog hem segern i Wipeout

Espen Aune är en av deltagarna på World Strongman Super Series-finalen på Fitnessfestivalen 2010 i Göteborg. Han har blivit tvåa på Norges Starkaste Man tre gånger. I höstas tog han dessutom hem segern i en skandinavisk XXL-final av hinderbaneprogrammet Wipeout och blev 50 000 kronor rikare. Se hans framfart i hinderbanorna nedan!

Magdalena Öberg kom tvåa bland de fem dambidragen i BODYs omslagstävling 2009.

Etiketter: