Oliver Adzievski laddar om

Foto: Per Bernal

Vårt lika symmetriska som sympatiska bodybuildingproffs Oliver Adzievski har det varit tyst om ett tag. Hans senaste start var på Mr Europe Pro i Madrid i september 2010, där han blev 18:e man. Men han har inte legat på latsidan direkt.

– Nej, jag har jobbat stenhårt med att utveckla mitt gym Fitness Force i Trelleborg till vad det är idag, säger den lågmälde Oliver. (Läs mer om gymmet på facebook.)

– Samtidigt har jag också tränat stenhårt för att förbättra mina svagheter som kroppsbyggare och kommer inför 2012 att tävla i den nya 212-poundsklassen, vilket jag tror passar mig bra, säger han.

Och vi kunde inte hålla med mer. Oliver är garanterat en av vinnarna i att viktgränsen höjts närmare fem kilo till 212 pounds, och det ska därför bli enormt spännande att se hur han lyckas.

I maj 2011 berättade IFBB att 202-klassen (91,6 kg) i proffsdivisionen förändras såtillvida att den nya viktgränsen – som införts från och med en tävling någon månad efter Olympia 2011 – är 212 lbs (96,1 kg).

Exakt vilka tävlingar som är aktuella är ännu inte klart. Men då Oliver inte är den som går och drar benen efter sig så lär det snarare bli förr än senare.

Tummar hålls!

Oliver laddar om. Foto: Per Bernal