Vältränade Boråsare deltog i Wipeouts parspecial

Paret Lidia & Joakim. Foto: Ceferino Bertero/Kanal 5

Joakim Krågen och Lidia Rojas som driver Swedgym i Borås är ett av fem kärlekspar som tävlade i Alla hjärtans dag-specialen av hinderbane-programmet Wipeout Vinter. Joakim har tidigare tävlat i bodybuilding och vunnit klassen Juniorer -80 kg på Luciapokalen 2006.

Alla hjärtans dag-avsnittet finns nu att se i sin helhet på kanal5play.se. I BODYs reportage från Luciapokalen 2006 skrevs följande:

Vann gjorde Joakim Krågen som också uppvisade en fin X-formad ram med bra överkropp, och då främst ryggsidan med både fibrighet och julgran. Han hade också ett klart bättre poseringprogram.

Läs mer om parets gemensamma gym på swedgym.se, Lidia (och övriga deltagare i Team Swedgym) bloggar flitigt på metrobloggen.se/swedgym. Programmet har sin hemsida hos Kanal5.se:

Nu gör det knallhårda, spektakulära, galna och underhållande programmet Wipeout stor comeback, men i en helt ny vit kostym. Det är vinter i Wipeoutbanan! Ny programledare är Christine Meltzer som finns på plats och tar pulsen på de glada och dumdristiga tävlande. I kommentatorsbåset sitter som vanligt Felix Herngren och Hans Wiklund som lotsar oss genom snötäckta lerpölar, ishala ramper och överraskande rörliga objekt.