Ett styrketräningspass som uppmärksammas av Alingsås Tidning

Faksimil på dagens utgåva av Alingsås Tidning.

Nyss höll Gymgrossisten.com en tävling där priserna var träningspass med Roddy och Cici. I dag måndag skrev Alingsås Tidning om en av segrarna, Tony Juhlin: ”För 16 år sedan fick Tony Juhlin diagnosen multipel skleros, MS. Att styrketräna har blivit hans egen medicin mot sjukdomen. I torsdags fick han chansen att träna med Roddy Benjaminson, även känd som gladiatorn Hero.”

Läs mer om tävlingen på Gymgrossisten.com, vilka som blev vinnarna publicerades nyligen och en liten rapport kom också på Gymgrossistens facebook-sida:

Tony har tränat bodybuilding i tjugo år men blev tyvärr rullstolsburen för fem år sedan, detta är dock inget som har hindrat honom från att fortsätta träna hårt på gymmet fem dagar i veckan!

Tony Juhlin deltog för övrigt i BODY Open för ett decennium sedan (2002). Då skrev domarna:

Tony är fantastisk. Han har nämligen MS. Och här har styrketräningen hjälpt honom mycket. Tony har byggt på sig ett par bra armar. Även den övre delen av ryggen är bra. Som alla riktigt långa så måste han dock lägga på sig lite mer massa för att det ska synas ordentligt. Kämpa på Tony!

Läs mer om tordagens träningspass hos Alingsås Tidning:

För MS-drabbade Tony Juhlin är styrketräning det enda som hjälper. I torsdags fick han chansen att träna med Roddy Benjaminson, även känd som gladiatorn Hero.
– Det var skitkul. Han är en ödmjuk, positiv och väldigt trevlig person, säger Tony.

Keep fighting the good fight, Tony!