Provläs digitala BODY Magazine: totalt 200 sidor av utvalda artiklar!

Starta din tryckta helårsprenumeration nu, så får
du BODY på plattan, datorn och i mobilen också!

Grattis! Nu får alla (helårs) prenumeranter mycket mer läsning! Vi ger dig ett digitalt tidningsarkiv med BODY, utan extra kostnad. BODYs app finns för iOS-enheterna iPad, iPhone, iPod Touch samt Android-surfplattor och -telefoner. Dessutom får man sina utgåvor tillgängliga även på webben. Passa på att testköra genom att provläsa utvalda artiklar, totalt hela 200 sidor!

Nu kan du läsa BODY i paddan eller i mobilen. Dessutom får du tillgång till hela arkivet med äldre utgåvor under tiden som du prenumererar. Praktiskt om du vill fräscha upp minnet innan du gör nästa övning i gymmet, kolla ingredienserna i favoritreceptet eller kanske fördjupa dig i något annat ämne när du väntar på bussen?

Gäller endast för dig som prenumererar på minst helår (12 nr).

Du som redan har en helårsprenumeration men inte använt det digitala arkivet kan besöka www.body.se/registrera för att skapa en inloggning hos vår partner Paperton. När det är gjort kopplar du din befintliga prenumeration till att läsa tidningen digitalt genom att ange ditt kundnummer och postnummer.

Läs mer om BODYs digitala utgåva i våra tidigare artiklar:

 
Provläs BODY digitalt

Klicka på en av bilderna för att öppna upp utgåvan hos Paperton.com och provläsa en artikel. Klicka sedan på tredje ikonen från vänster ovantill (1), kallad ”Provläs artikel”, och klicka sedan på uppslaget (2) när ”Click to read in fullscreen mode” syns för att öppna det i helskärm på din dator.

Krångligt? Titta bara på skärmdumpen till höger och följ stegen 1-2 när du klickat på artikeln nedan du vill läsa 🙂

Om sanningen ska fram så finns det bara en Arnold som bara är Arnold med hela världen. Här är den löst sammanhängande storyn om en av världens mest fängslande män. Och världens störste kroppsbyggare.

Framöver kommer du här i BODY att få ta del av några välkända branschprofilers bästa tips på muskelmat. Varje månad bjuder vi in en ny gästkock som får dela med sig av sitt favoritrecept. Först ut är Andreaz Engström. Du som följt vår glade lättviktsbyggare Andreaz blogg på body.se vet att han spenderar lika mycket tid i köket som på gymmet. Vi besökte vi honom där i hans eget kök för att låta honom dela med sig av ett av sina favoritrecept.

Trodde du att du hade gjort allt, sett allt, hört allt? Lugn. Har du inte varit backstage på en byggartävling så har du nämligen en väsentlig del kvar.

Det har blivit dags för BODYs andra gästkock i ordningen att tillaga sin favoritmåltid. Kraftpaketet Jenny Adolfsson delar med sig av sitt eftertraktade recept på dietpizza med tillhörande pizzasallad.

Lyft en hantel. Bli stark. Bli stor. Enkelt va? Japp. Men om man vill ta sig till nästa nivå på kortast möjliga tid krävs ett lite mer statistiskt anpassat angreppssätt. Som RTS, där allting är relativt.

Många dietupplägg lovar guld och gröna skogar. Men om du bara vill träna hårt och använda en kosthållning som tveklöst fungerar – utan vare sig onödigt och ovetenskapligt krångel – så är det här en artikel för dig.

Samir Troudi har kommit långt sedan han bytte musiken mot träningen. Nu vill han nå hela vägen till proffsscenen!

Ta två glimrande fitnesstalanger, tussa ihop dem i gymmet, låt dem träna en av de absolut viktigaste muskelgrupperna, och se också till att vara där med en kamera. Ja, det är så vi jobbar.

Behöver du tillskott till övningskontot, och kanske ta din fysik till nya höjder? Varför då inte prova olympiska lyft? Här är alla argument du behöver.

Bekväm, ointresserad av sport och nästintill tillbakadragen. Det är inte direkt så man är van att betrakta fitnessatleter nuförtiden. Men de finns. Här är en.

I sin debut gick hon segrande ur den mest glittrande av tävlingar, men bakom framgången ligger allt annat än glitter och glamour. BODY har träffat Emma Mohlin som hellre springer i lera än målar naglarna.

Bråttom? Inga problem, du hinner svänga ihop en både god och näringsriktig måltid på under fem minuter. Vi bjuder på fem snabba förslag!

Han är lika trevlig som hans namn är svårt att uttala. Han är dessutom kreativ, klurigt intelligent, och klädsamt tillbakadragen (1). Möt den bredaxlade Brani.

Tror du att du tränar hårt, tufft och intensivt? Morsning. Vänta bara tills du testat detta galna och intensiva upplägg med anor från förr.

Om du gör ett set om tio repetitioner kan ofta de första sju kännas som en transportsträcka till de sista tre. Rest-pause tar fasta på det fenomenet och fokuserar just på de där jobbiga, men muskelbyggande, sista repsen. BODY förklarar hur det går till!

Vi vet alla att mättat fett täpper igen våra kärl och ökar risken för metabolt syndrom. Så är det bara. Eller vänta nu… Finns det verkligen vetenskapligt stöd för att mättat fett är så skadligt? Om du inte är helt övertygad är det här en artikel för dig.

Evalinda… många är vi som påverkas av detta till synes otämjbara och ultrafeminina kraftpaket från Lappland. Nyligen tog hon den lilla bikinin med sig över till USA, och kunde föga förvånande återvända som en vinnare.

Petra Törnros är stor, stark och envis som få. Efter några års frånvaro är hon nu tillbaka, bättre än någonsin.

Finns det något bättre än att få frossa i grillat med tillbehör en varm sommarkväll? Lika gott som trevligt, och till på köpet är det bra för träningsresultaten. Samla träningspolarna och ladda med grillkol – här ska stekas!

Blir man fet av frukt? Allt om frukt och fruktos! På senare tid har det allt oftare hävdats att frukt gör en fet. Men hur är det med det egentligen? Här får du svaret.

Det finns debuter, och så finns det debuter. Rabi Fakhros debutsäsong blev något utöver det vanliga: Med muskler i massor gjorde han rent hus på både Decembercupen och Luciapokalen. Han är en av de få som är så freakig att han blir harmonisk. Vi har träffat honom för ett förtroligt samtal om träning i allmänhet, och bröstträning i synnerhet.

Du har säkert hört det förut: att det krävs fett i kosten för att bränna fett på kroppen. Men finns det någon vetenskaplig sanning bakom detta? Det tog vi reda på.