Tammerpokalen – Sveriges enda fysiktävling norr om Dalälven

Den 5-8 juli är det dags igen för succélägret från somrarna 2008-2011. Träningslägret som är av en avslappnad karaktär avhålls på Lödgö Herrgård i naturskön miljö strax norr om Sundsvall. I samband med denna helg avhålls också nybörjartävlingen Tammerpokalen i Sundsvall, en tävling som vill stimulera styrketränande att våga ta klivet att prova på att tävla!

Läs mer om Tammerpokalen/Tammer Training Camp på hemsidan och på dess facebookgrupp. Vår mingelrapport från lägret och tävlingen 2010 kan du se här

Det fanns en tid när sommaren var fitnessbranschens slöaste och mest avslappnade tidsperiod. Inte nu längre. Knappt har man väl dansat färdigt runt midsommarstången innan det formligen brakar loss i olika typer av träffar, tävlingar och läger.

På BODYs forum kan du läsa mer om de tidigare årens läger och tävlingar:

 
Tomas Åström deltog i CBB -175 cm på Tammerpokalen 2011 och tog hem en andraplats. Han har satt ihop en dokumentärfilm om Tammerpokalen, mest som ett minne för honom själv och hans kompisar, men förhoppningen är att andra kan bli inspirerade till att tävla. Dokumentären ”Den första posen” kan ses i två delar (del 1 respektive del 2) på Tomas blogg 4klövern (fyra killar från Piteå skriver gemensam blogg).

Lägerdeltagarna sommaren 2009 – busfint väder, fina omgivningar och avslappnad stämning.