Är du repstålig och vill mäta dig med andra?

MM Sports startar nu en serie tävlingar för dig som vill mäta dig mot dig själv och medtävlande i ett kraftprov framför publik: Rep-Power. Det man tävlar i är max antal repetitioner på en bestämd tid (80 sekunder) i ett antal klassiska grenar – alla tävlar två åt gången och bland annat är bälte tillåten utrustning. Första tävlingen i serien avhålls den 2 juni i Göteborg.

Är du en tävlingsmänniska som gillar att kriga på gymmet och träna för styrka och prestation? Eller vill du kanske bara se hur vältränad och stark du är gentemot andra inbitna gymråttor? Då är Rep-Power tävlingen för dig!

Tävlingsmomenten innefattar bänkpress, bicepscurl med stång, knäböj, chins och dips. Du har 80 sekunder på dig att utföra så många godkända repetitioner som möjligt i varje gren. Belastningen beräknas utifrån kroppsvikten. 

Det är GRATIS att delta och tävla och att titta på tävlingen. Better Bodies och GASP har gått in och sponsrar tillsammans med Body Science med produkter till ett värde av 6000 kr till de på pallplats.

Alla är välkomna, oavsett om ni är nybörjare eller erfarna atleter. Alla får givetvis stöttning på scen, oavsett prestation, vilket gör Rep-Power till den perfekta tävlingen att prova på och skaffa sig lite tävlingserfarenhet från.

Rep-Power avhålls samma dag som treårsjubileumet av MM Sports-butikens invigning på Övre husargatan 4 och avhålls utanför butiken.

Läs mer på reppower.se – testa gärna viktkalkylatorn på hemsidan för att få veta vilka vikter det rör sig om för dig 🙂