Snart dags för Oliver Adzievskis 212-debut

Arrangörerna Ed & Betty Pariso är själva erfarna tävlande och uppskattade av atleterna (från en lokal tävling har de expanderat till att hålla i fyra stora expon runtom USA med det gemensamma namnet Europa Get Fit & Sports Expo).

Oliver Adzievski kommer att tävla på Europa Supershow i Dallas, Texas den 17-18 augusti. Det blir hans första tävling sedan Mr Europe Pro i Madrid i september 2010 och hans debut i den nya 212-klassen. Kolla videon från ett tufft benpass fyra veckor innan tävling nedan!

I Olivers blogg kan man följa honom i hans vardag som IFBB-proffs/gymägare. Från BODYs Presspytt-avdelning:

Vårt lika symmetriska som sympatiska bodybuildingproffs Oliver Adzievski har det varit tyst om ett tag. Men han har inte legat på latsidan direkt.

– Nej, jag har jobbat stenhårt med att utveckla mitt gym Fitness Force i Trelleborg till vad det är idag, säger den lågmälde Oliver. (Läs mer om gymmet på facebook.)

– Samtidigt har jag också tränat stenhårt för att förbättra mina svagheter som kroppsbyggare och kommer inför 2012 att tävla i den nya 212-poundsklassen, vilket jag tror passar mig bra, säger han.

Och vi kunde inte hålla med mer. Oliver är garanterat en av vinnarna i att viktgränsen höjts närmare fem kilo till 212 pounds, och det ska därför bli enormt spännande att se hur han lyckas.

I maj 2011 berättade IFBB att 202-klassen (91,6 kg) i proffsdivisionen förändras såtillvida att den nya viktgränsen – som införts från och med en tävling någon månad efter Olympia 2011 – är 212 lbs (96,1 kg). 

Andreas Piledahl har genom åren spelat in en ett antal träningsklipp med Oliver, det senaste visar hård träning cirka fyra veckor innan Europa Supershow på Olivers eget gym:

I september-utgåvan av BODY (ute i slutet på augusti) kommer ett längre reportage med Oliver. Häng med när ett fullblodsproffs slipar ryggen!