Johannes Eshak bloggar på BODY!

Bob Cicherillo är bara en av många Johannes har stött på under sina resor.

Coachen Johannes Eshak är den senaste i raden av eliten i sitt gebit som bloggar på BODY.se. Johannes kommer att dela med sig av sin egen kost och träning, men också sina klienters framsteg samt utveckla tankarna kring de vanligast frågorna han stöter på. Välkommen!

Besök Johannes Eshaks BODY.se-blogg här! Om du missade avsnittet, lyssna till förra månadens BODY Radio-intervju:

Johannes Eshak, en de snabbast stigande stjärnorna på den svenska coachhimlen, gästar BODY Radio för att dela med sig av sina tankar kring diet och träning. Hör om hans patentmetod för att få klienter i form och om adepten som försökte bli hård med hjälp av margarin!

I en serie videos följer Georg ”Fever” Häll Mauricio del Toro inför Bodybuilding-SM 2012. I det första videoinslaget 13 veckor innan Svenska Mästerskapen 2012 (nu är man uppe på avsnitt fem!) så diskuterar Johannes kost- och dietupplägget som ska ta Maurico till prispallens topp. Samarbetet började redan förra året, men i år så är det toppform som gäller och då är det Johannes ord som är lag:

I en videointervju berättar Patrik Sjöberg om sin nu- och dåvarande träning. Johannes Eshak har satt ihop ett par fyspass som ska ge Patrik bättre kondition och uthållighet. På sportkost.se berättas mer om det filmade träningspasset och upplägget:

Vi mötte upp Patrik och hans barndomsvän Mikael på Sportlife Almedal. De skulle gå igenom att nytt träningspass speciellt utformat för Patrik av hans coach Johannes. Patrik tränar styrka fem dagar i veckan och lever ett aktivt liv. Detta träningspass kompletterar hans övriga träning genom att verka pulshöjande för kondition och uthållighet. Variationsträning till styrkan helt enkelt.