Roddy och Cici startar en småstadskedja med gym

Paret är även kända som Hero och Amazon i Gladiatorerna. Först ut blir gymmet i västgötska Tibro – invigning sker lördag 1 december. Framöver planerar de att öppna fler gym på små orter där träningsutbudet tidigare varit skralt eller obefintligt, både Karlsborg och Töreboda finns på ritbordet.

I Skaraborgs Allehanda berättade Roddy häromdagen mer om invigningen:

Gymmet kommer att hålla öppet från tidig morgon till sen kväll men inte alltid vara bemannat. Den 1 december ska invigningen ske och då kommer det finnas fler gladiatorer på plats lovar de.

– Vi har båda ett brett nätverk och kan få till det lilla extra. Gladiatorerkommer även hit för att träna emellanåt och vi ska bjuda in gästinstruktörer för nya influenser.

Mer om planerna från Roddys BODY.se-blogg (lokalen har tidigare renoverats för att bli ett gym men den förre intressenten drog sig ur):

Varför Tibro? 

Hittade en av de fräschaste gymlokaler jag någonsin sett där, för bra för att missa. Håller vid sidan av allt annat på med personalrekrytering dit (instruktörer, chef o reception).

Har idag redan en verksamhet (behandlingshem för ungdomar, reds anm) som tar mycket tid i anspråk, samtidigt är den ett stort intresse och känns viktig. Har anställt duktiga chefer som till stor del driver den verksamheten och tänker även göra så med gymmet. Blir det som jag tänkt är detta det första i en kedja.