Nya BODY ute i butik i morgon!

Younes Laroussi & Åse Jönsson

I nya utgåvan av BODY: de bästa styrketräningstipsen, forskning om träning och kost, personporträtt med de som har lyckats, kostråden för mer muskler och mindre fett, skvaller från fitness- och bodybuildingvärlden och mycket annat.

Oktoberutgåvan av BODY 2012 (#339) finns ute i butik mellan tisdagen den 25 augusti och tisdagen den 23 oktober. Ur innehållet:

  • Optimala Pecs: Bygg bäst bröst – vetenskapligt!
  • Beef by Bull: Finska proffset Jari ”Bull” Mentula köttar armar
  • Ro-ligt! Rapport från SM i Athletic Fitness
  • Tuff Tös: Åse Jönsson pangar på mot SM 2012
  • Middag med ”Prime”! Gladiatorn Micke Hollsten lagar Lyx-Enchiladas
  • Ensam är inte stark: Starka killar från Göteborg
  • Sveriges Bäste: Younes Laroussi berättar allt
  • Fem snabba: Vi träffade Per Nedvall, SM-etta i Athletic Fitness
  • Glada kossor för större muskler? Spelar ekologiska alternativ någon roll för resultaten?

 
Omslagsfotograf är Alex Danielsson och Janne Danielsson. Modellerna är Younes Laroussi & Åse Jönsson.

Du som är helårsprenumerant har på utgivningsdagen även tillgång till tidningen digitalt (via din läsplatta, mobiltelefon eller webbläsare). Läs mer om digitala BODY här.

Möt oss som gör BODY Magazine på vår SM-fest i Västerås!

Många är metoderna för att bygga bra bröstmuskler. Men vissa sätt är bättre än andra. Vi tar en titt på hur du optimerar din bröstträning och samtidigt håller dig skadefri.

En del är födda med genetiska guldskedar i mun. En del andra tvingas kämpa stenhårt får alla steg av framgång. Möt det finska proffset Jari ”Bull” Mentula, och ta del av hans fullkomligt sinnessjuka armträning.

Vi for till solen i Karlstad och underhölls av toppatleter, engagerade coacher och ett djävulsliknande roddmoment. Dags för SM i Athletic Fitness.

Tjusig, tjurig och axelspecialist. Åse Jönsson visar att man med en rejäl portion jävlar-anamma kan komma rätt långt.

Sugen på något lika gott som lättlagat? Vi lät Athletic Fitness-profilen, tillika gladiatorkonstapeln Prime, svänga ihop en av sina favoritmåltider – en rätt för dig som aldrig vilar. Men även för er andra.

Ensam är stark. Bra karl reder sig själv. Svenskan är full av uttryck som hävdar att man ska göra saker på egen hand. Vi har träffat Robin Dahlmark och Jonas Dahlqvist som visar att så inte alltid är fallet!

En stjärna föds inte över en natt. Younes har jobbat hårt för sina framgångar, i allt från fysiska och sportsliga sammanhang till karriärmässiga dito. Men så når han också dit han vill. Och har klar stjärnstatus i det mesta han tar sig för.

Ekologisk mat är en trend som växer sig allt starkare. Och visst är det trevligt att folk bryr sig om djur och natur. Dessutom är ju ekologisk mat hälsosammare och ger bättre resultat när man tränar…eller? Vi tar på oss velourkoftorna och reder ut frågan!

Omslagsmodeller på oktoberutgåvan av BODY Magazine 2012 är Younes Laroussi & Åse Jönsson.