Platsannons: Gymgrossisten söker…

CDON Group med varumärkena Gymgrossisten och Bodystore har nu ett antal tjänster utlysta. Man söker PHP-Utvecklare, Interaktionsdesigner, Inköpare samt en dansktalande och en norsktalande Website Manager.

Jag fick min anställning på BODY Magazine (då det hette B&K Sports Magazine) efter att ha sett en annons på Fredrik Paulúns dåvarande hemsida sommaren 1999. Så jag har en preferens för onlineannonser om jobb i branschen. Här några fler ställen du kan hitta ditt drömjobb:

 
Känner någon som passar in på respektie kravprofilen, varför inte tipsa dem? Läs mer om de utlysta tjänsterna på följande monster.com-presentationer:

 • PHP-Utvecklare till Gymgrossisten
  I denna tjänst kommer du att få vara med från början med uppbyggnaden av vår e-handelsplattform som kommer att starta inom kort. Du får även möjlighet att bygga upp strukturen kring våra processer, arbetssätt och delta i alla faser i utvecklingsprojekten. 
 • Gymgrossisten.com söker Interaktionsdesigner
  Som interaktionsdesigner arbetar du med att ta fram specifikationer och agera kravställare mot plattformsleverantören samt att ansvara för att förändringar genomförs samt utvärderas. I tjänsten ingår också att analysera beteenden och förstå vad som sker i våra e-butiker. Vidare tar du fram förbättringsförslag för att optimera struktur, flöden, content och designelement i syfte att skapa bästa möjliga kundupplevelse och maximera KPI:er som konverteringsgrad, snittordervärde mm. Tjänsten är ny och du kommer att vara högst delaktig i att ta fram arbetsmetoder och verktyg för hur vi framgent kommer att arbete med interaktionsdesign. 
 • Inköpare till Gymgrossisten
  Som inköpare på Gymgrossisten ansvarar du för inköp av Gymgrossistens Private Label sortiment inom kosttillskott och livsmedel; däribland Star Nutrition. Du ansvarar för hela inköpsprocessen: från offertförfrågan och prisförhandling till kontroll av lagernivå och leveransuppföljning. Arbetet består av såväl operativa uppgifter som orderhantering som taktiska/strategiska sådana som optimering av logistiksetup och leverantörsbas. Du arbetar med produktens kompletta förädling från råvaror och packmaterial till produktion och logistik. 
 • Gymgrossisten söker en norsktalande Website Manager
  I rollen som Website Manager ansvarar du för Gymgrossistens verksamhet i Norge. Din viktigaste uppgift är att underhålla sajten; du har det yttersta ansvaret för att sajten är uppdaterad med de senaste produkterna och kampanjerna och håller högsta tänkbara kvalitet gällande innehåll. Vidare innebär det även ett ansvar för att trafiken till sajten, konverteringsgraden och således försäljningen utvecklas positivt enligt uppsatta mål. 
 • Gymgrossisten söker en en dansktalande Website Manager
  I rollen som Website Manager ansvarar du för Gymgrossistens verksamhet i Danmark. Din viktigaste uppgift är att underhålla sajten; du har det yttersta ansvaret för att sajten är uppdaterad med de senaste produkterna och kampanjerna och håller högsta tänkbara kvalitet gällande innehåll. Vidare innebär det även ett ansvar för att trafiken till sajten, konverteringsgraden och således försäljningen utvecklas positivt enligt uppsatta mål.