Sommarturnén fortsätter – Tylösand nästa anhalt för Fitness Five

Strax dags för vältränade på och framför scenen.

Denna lördag är det Hotel Tylösand (Swedens Leading Spa Resort, 2012, enligt World Travel Awards) som står värd för den fjärde av totalt sex kvaltävlingar i Fitness Five. Skulle du inte kunna komma förbi för att heja på deltagarna, mingla, ta del av erbjudanden och produkttester samt delta i sommarens första After Beach kommer det också att genomföras en webcast online.

Läs mer om 2013 års Fitness Five-säsong i vår tidigare artikel:

I tävlingsformen Fitness Five läggs det sammanlagda repsantalet i fem olika grenar ihop. Den kille/tjej med flest antal reps segrar i respektive klass. Nytt för 2013: Eliminering sker efter varje gren. Sex kvaltävlingar hålls runtom i Sverige under sommaren innan finalen avgörs 17 augusti i Malmö. 

Mer om Solgården på Hotel Tylösand på www.tylosand.se:

Det blir inte mer svensk sommar än Tylösand. Det är något med miljön, omgivningarna, havet och människorna här. Alla känslorna kommer på en och samma gång, sköljer över dig som en våg från havet. Här finns Sveriges vackraste strand, nästan en mil lång. Maten och drycken smakar lite bättre, barnen är lite gladare och människorna lite roligare. 

Med sand mellan tårna och lite röda axlar glider du in på Solgården. Gud så mycket folk. Men, inte ens att trängas är jobbigt en solig dag i juli. Alla är ju så härliga. Du skiner i kapp med solen, beställer en öl eller något annat att dricka. Livebandet drar igång. Stämningen stegras. Glädje. Dans. Kung av sand. Afterbeach!

Följ tävlingen via livewebcasten på fitnessfive.se/live (Fever Produktion är på plats och fångar tävlingarna från en mängd kameravinklar).

Solgården på Hotel Tylösand kan hantera en riktigt stor publiktillströmning!