BODY.se-bloggare intervjuas i PT Podden

Damir Trokic, numera utexaminerad revisor och en av världens bästa styrkelyftare, berättar i det senaste avsnittet av PT Podden om hur han lockar fram träningsmotivationen.

Läs mer nyheter i BODY.se-taggen ”Damir Trokic”, i hans BODY.se-blogg samt på instagram kan du följa honom i hans nya mål som senior: att dra ned sig till lättare viktklass med bibehållen styrka.

Du kan antingen lyssna på podcastavsnittet online eller ladda ner det via iTunes:

Damir Trokic, numera utexaminerad revisor och en av världens bästa styrkelyftare, berättar i detta avsnitt av PT Podden om hur han lockar fram träningsmotivationen. Från att ha klivit av silverpallen på junior-VM i styrkelyft 2012 via en envis skada till att nu ta mer i bänkpress än han någonsin har gjort – här kan du som är personlig tränare, kostrådgivare eller planerar att utbilda dig i området få bra tips på hur du kan jobba med dina kunder.

Vi pratar så klart också medaljer och mål, och får Damirs tips på hur man blir riktigt stark i bänk, bäst använder tiden på löpbandet och får rödbetor att smaka gott.

Podcasten beskriver sig så här:

I PT Podden får du en gång i veckan spännande gäster samt kuriösa och seriösa veckospaningar inom kost, näringslära och träning. Värd: Anki Sundin, näringsfysiolog (M.Sc. Nutrition, EMBA) och verksamhetschef på AFPT Sverige.