Rep-Power mäter din din repstålighet

Rep-Power är till för dig som vill mäta dig mot dig själv och medtävlande i ett kraftprov framför publik. Det man tävlar i är max antal repetitioner på en bestämd tid i ett antal klassiska grenar – alla tävlar två åt gången och bland annat är bälte tillåten utrustning. Första deltävlingen i 2014 års serie avhålls 22 mars i MM Sports-butiken på Sveavägen i Stockholm.

Du träffar Kristian och Jenny på lördag!

Är du en tävlingsmänniska som gillar att kriga på gymmet och träna för styrka och prestation? Eller vill du kanske bara se hur vältränad och stark du är gentemot andra inbitna gymråttor? Då är Rep-Power tävlingen för dig!

Tävlingsmomenten innefattar bänkpress, bicepscurl med stång, knäböj, chins och dips. Du har 80 sekunder på dig att utföra så många godkända repetitioner som möjligt i varje gren. Belastningen beräknas utifrån kroppsvikten.

  • Invägning: Kl 15.00 i butiken.
  • Tävlingsstart: Kl 16.00 på scenen i butiken, damerna startar. Tävlingsordningen är från lättast till tyngst atlet.
  • Anmälningsavgift: 300kr för att delta, detta betalas i kassan vid invägningen (kontokort eller kontant). I priset ingår ett tävlingslinne samt en burk med Body Science Gakkic.

Alla är välkomna, oavsett om ni är nybörjare eller erfarna atleter. Alla får givetvis stöttning på scen, oavsett prestation, vilket gör Rep-Power till den perfekta tävlingen att prova på och skaffa sig lite tävlingserfarenhet från.

Läs mer på RepPower.se och facebook.com/RepPower.seviktkalkylatorn räknar ut rätt belastning för dig, så du kan testköra korrekt.

Du som är på plats på Sveavägen 98 möter bland andra Kristian Sewén (speaker) och Jenny ”Kitsune” Adolfsson (tävlande). Även Peter ”Bicepsmannen” Ljunggren, Robert ”Triccan” Berg, Elinor Medhammar och Andreas Linnsén ska ställa upp och tävla.