Vinn en årsförbrukning sill!

Klicka dig vidare till Facebook!

Nu på lördag gör en populär fitnesstävling sin retur efter tre års dvala – det är då nämligen åter dags för Fitness4Fun i Havsbadsparken i Lysekil! De fyra grenarna man tävlar i är chins, dips, hinderbana och så klart silltunnebärning.

Ingen anmälningsavgift utgår för de som vill delta, det är fri entré och det blir uppgrädanden, uppvisningar och utställarmässa. Läs mer på facebook och hemsidan.

Military Fitness står för hinderbanan på SM Athletic Fitness senare i höst. Men de är också ansvariga för hinderbanan på Fitness4Fun.

2009 var tävlingens debutår, se ett stort gäng bilder och videos här.

Bland deltagarna 2010 (senaste gången tävlingen avgjordes) återfanns bland annat Ako Rahim, Rookie Westin, Kristian Sewén, Peter Ljunggren, Jenny Adolfsson, Anna Bergli, Jannika Larsson och Helena Forsén.

Lysekilsposten: Fitness4Fun gör comeback i Lysekil

Efter tre års vila är Fitness4Fun tillbaka i Lysekil.  Datumet är spikat till lördagen den 2 augusti och tävlingen kommer att avgöras i Havsbadsparken.
– Det kommer att bli ett riktigt kraftprov för den svenska eliten i fitness, säger ­Daniel Olofsson, ordförande i Lysekils Kraftsportsklubb.