Stor, större, störst: Fitnessfestivalen

Inom kort är det 100 dagar tills dörrarna öppnas till ett inferno av aktiviteter på Svenska Mässan i Göteborg under Fitnessfestivalen, som fyller 10 år. Och nu blir större än någonsin.

Fitnessfestivalen växer rejält i år och tar i princip hela Svenska Mässans ytor i anspråk. Den stora A- och B-hallen slås samman till ett jättegolv med två scener, C-hallen byggs om till showarena för den stora jubileumsfesten på lördagkvällen med Joe Labero. D-hallen viks till Skönhet & Hälsa, med egen scen, medan E-hallen erbjuder ett stort Yogakonvent.

– På plan två så kommer besökarna som vanligt till Kongresshallen, med Luciapokalen som i år har hela sex olika deltävlingar. Rulltrappan längst in i B-hallen leder upp till lördagens Festivalkonvent med Les Mills i Expohallen. I samma hall presenteras under söndagen den nya tävlingen Fit Model Scandinavia, berättar arrangören Ove Rytter.

– Redan nu har fler företag än någonsin bokat in sina monterytor på de olika områdena, biljettförsäljningen har rullat igång på allvar och antalet tävlande ser ut att slå alla rekord. Vi ser med spänning fram mot denna fantastiska helg och vill passa på att hälsa alla hjärtligt välkomna, avslutar Catharina Rytter.

BODY Magazine kommer såklart att vara på plats, kommer du till årets höjdpunkt?