Niro de la Rua fortsätter leverera!

Niro, Tess & Nober på BODY-omslag #351.

Erik Erikssons podcast har gäster från bodybuilding/fitness-världen och fokuserar på idrottens psykologi. I senaste avsnittet kan du lyssna till framtidsplanerna för Niro de la Rua, som med två imponerande starter under våren 2013 tog sig ända in i Sverige-eliten.

Lyssna till Bringing Awesome Back #43 här!

Från Havana City till Markaryd City kom en mästare av posering. I dag har han sin egen Naprapatverksamhet och är ett välkänt namn inom bodybuildingindustrin, inte minst för sina fantastiska framträdanden på scenen.

Nu är han här för att snacka om allt från barndomen i Kuba till sina framtidsplaner. Hans namn är Niro de la Rua, och det här är er chans att få lära känna en hårt arbetande atlet.

Niros före- och efterbild inför SM Bodybuilding har använts i reklam för hans sponsor, och synts i bland annat banners på kvällstidningars hemsidor.

Något som lett till stor uppmärksamhet och även irritation som riktats direkt mot Niro och hans familj (seriöst, lägg ner tjafset – arbeta på att lära känna er själva istället, det tjänar alla på). Mer om detta 41 min 42 sek in i podcasten:

Niro kan anlitas i Team Total Package – TTP.

I vårt reportage från Luciapokalen 2010 skrevs följande om segraren i Bodybuilding Juniorer -70 kg:

Med raka ettor i domarprotokollet och dånande applåder från publiken, kunde Niro de la Rua lägga beslag på guldpengen. Bra hårdhet på ben och vader, samt linjer à la Frank Zane var mest utmärkande. Honom vill jag se mer av, varför inte på ett SM?

Se mer av Niros första framträdande på Luciapokalen 2010 i vår videorapport (del 1/4):

  • Damer Seniorer -55 kg/+55 kg
  • Damer Veteraner
  • Herrar Juniorer -70 kg (startar 18 minuter in, Niro längst till höger på bilden)
  • Herrar Juniorer -80 kg
  • Herrar Juniorer +80 kg