En helkväll framför bioduken med Den Perfekta Kroppen!

Den 20 maj sker en unik hardcorekväll i Göteborg. På Bio Roy genomförs en hardcoreblandning av film, konst, posering, action och diskussioner som inte får missas!

Arrangören låter meddela:

”Förra året visade vi Generation Iron på Bio Roy vilket blev en succé och i år utvecklar vi eventet:

  • Ni kommer nu få se den rykande färska filmen Den Perfekta Kroppen som består av tre kortare delar:
    (Den odödliga, Mirakelkvinnan och Too big for the world)
  • Mellan filmerna får ni se liveposeringar i elitklass, kroppsbyggarkonst, akrobatik i världsklass.
  • Samt gästande talare som bodybuildinglegenden Anders Big Bengtsson berätta om bodybuildingens historia.
  • Vidare berättar dokumentärfilmens pionjär, Stefan Jarl, om när han gjorde kultfilmen om den kontroversiella diskuskastaren och kroppsbyggaren Ricky Bruch, Själen är större än världen. Han visar även klipp från den filmen.
  • En av världens mest muskulösa kvinnor Irene Andersen pratar om sin kamp att vara som hon själv vill och om årets proffssatsning i USA. Samt att hon gör en storslagen posering.
  • Ni kan även vinna PT träningar med Irenes coach och den svenska mästaren Lars Östling, samt ett stenhårt crossfitpass med Daniel Emgard.
  • Som om det inte vore nog finns Gymgrossisten, Celsius och Swedish Supplements på plats och delar ut gratis produkter och goodiebags.

Och mer kommer säkert att tillkomma. Håll ögonen på eventsidan! Biljetter börjar säljas på tisdag den 21 april på Bio Roy och i Gymgrossistens butiker i Göteborg.”

Generation Iron på bio

När det stod klart att det skulle bli en morderniserad uppföljare till kultfilmen ”Pumping Iron” var det många i fitness- och byggarvärlden som gjorde vågen. Filmprojektet döptes sedermera till ”Generation Iron”, och istället för Arnold Schwarzenegger, Lou Ferrigno, Franco Columbo och Serge Nubret får vi nu följa Phil Heath, Kai Green, Victor Martinez och Branch Warren. Istället för 1975 års Mr Olympia-tävling, är det 2012 års upplaga av samma tävling som är i blickfånget.

Filmen hade premiär på biografer i USA i samband med Mr Olympia 2013, men kom aldrig att sättas upp på biograferna här i Sverige. Men – tack vare den svenske filmaren och skivstångsvännen Renzo Aneröd samt byggarproffset Irene Andersen fick i vart fall några av oss svenskar se filmen på bio. Med hjälp av sponsorer som Gymgrossisten.com och även BODY, genomfördes totalt tre biovisningar: en i Göteborg, en i Stockholm och en i Malmö.