Arnold Schwarzenegger tränade på gym – i Kungsbacka

På onsdagsmorgonen fick Träningskompaniet i Kungsbacka celebert besök – av ingen mindre än Hollywood-legendaren Arnold Schwarzenegger.
Terminatorn ville helt enkelt komma in och träna, rapporterar Norrahalland.se.

Har du också drömt om att träffa din idol på gymmet? För Björne Hebelius, som äger Träningskompaniet i Kungsbacka, blev onsdagen en minst sagt speciell dag. När han vaknade på tisdagsmorgonen hade han aldrig kunna drömma om att en av hans idoler skulle promenera in på träningsanläggningen.

 Till Svt.se säger Björne Hebelius:

– Han dök upp med sin manager och tog sig tid att prata, ta bilder.

Enligt tv-kanalen berättar Björne Hebelius att det var ett mycket trevligt besök och flera av de som tränade på gymmet fick chansen att träffa Hollywood-stjärnan.

 

”Han är min idol”

För gymägaren själv blev det extra speciellt. Björne Hebelius har sett alla den före detta guvernörens filmer och till och med skämtat om att det skulle vara kul att ha Arnold Schwarzenegger på besök.

– Han är min idol. Jag är inte så mycket yngre än honom och växt upp med hans filmer och hans träning. Tänk att jag fick äran att han kom hit till mig i Kungsbacka, säger en rörd Björne Hebelius, till Svt.se.

En filminspelning

Så vad gjorde Arnold Schwarzenegger i Sverige och Kungsbacka, kan man fråga sig? Enligt tv-kanalen är förklaringen ganska naturlig – en filminspelning föranledde visiten. Mer detaljer än så finns inte i nuläget.

När filmstjärnan hade tränat klart och skulle gå, lämnade han naturligtvis gymmet med en klassisk onliner: ”I’ll be back”. 

På sitt cv har Arnold Schwarzenegger förutom sina filmroller och sin period som guvernör i Kalifornien också sju segrar i kroppsbyggartävlingen Mr Olympia. Dessutom har han korats till Mr Universum flera gånger.