4 veckor kvar till Sweden Grand Prix

När våra fem atleter är halvvägs igenom nedräkningen smäller Shahin till och tar hem ett proffskort i Grekland! Stämningen trappas upp inför strålkastarljuset som just fick lite extra stjärnglans.

PROFFSKLAR! 
Shahin Nejad låter inte möjligheterna vänta på sig. Målmedvetet har han planerat säsongen och redan igår klev han upp på IFBB President Santoja Cup i Grekland. Hans ”lätt kaxige” coach Josef Balevasi skrev till oss redan i torsdags och berätttade att ”ett proffs är påväg hem” – och visst fick han rätt! Stort Grattis Shahin! 
Body.se/bloggar/shahin-nejad

SENIOR
Idag går Lisa Ivarsson upp på säsongens första tävling, Better Bodies Challenge, och kör första gången som senior i bikinifitness. I veckan har hon träffat sin coach, Rodi Bodrug, för att slipa på det sista innan scenen. 
Body.se/bloggar/lisa-ivarsson

Anna Norberg i "predikstolen", Norge

Anna Norberg står för veckans vackraste inlägg.

FILOSOFEN
Anna Norberg filosoferar vidare på vad som driver henne att tävla gång på gång. Som många andra vittnar hon om en större resa och många som genomfört en tävlingssatsning känner säkert igen sig i hennes liknelse. Att tävla i fitness är långt ifrån bara en fysisk förändring. Insikten i att vara kapabel att uppnå mål som långt ifrån alla skulle klara av påverkar innifrån. 
Body.se/bloggar/Anna-Norberg

TORSK
Timmy Öhman har gått in i tunnelseendet när han längtar från gymmet till torsken till gymmet till torsken… Fokus är det inget fel på och formen karvas vidare med kost som skiljer sig en hel del från ”off season” resten av året. I veckan jämför han livsmedel för att ge en bild av hur han skruvar åt maten upp mot tävling. 
Body.se/bloggar/timmy-ohman

VÅGA VÄGRA TÖMNING
Tömning, att manipulera vätskebalansen för att få musklerna att bli mer framstående, är för många regel innan tävling. Men är det verkligen alltid ett måste? NEJ säger Mats, som med all rätt faktiskt borde veta vad han talar om. Är man i bra form så är man. Sist han ställde upp i Sweden Grand Prix vann han också, och glider nu in de sista fyra veckorna till scen. Inte för att slå sig själv, inte för att tvunget vinna ett proffskort. Att ha kul på tävlingen i sig är det som är viktigt, eventuell fortsättning är en bonus. 
Body.se/bloggar/mats-ljung

VINN BILJETTER
Varje vecka fram till Sweden Grand Prix ger vi dig en ny chans att vinna två biljetter. Vill du ta med dig en kompis och heja fram våra atleter den 21 april? Tävla i veckans quiz på body.se